GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σποτ της ΝΔ για τις εκλογές...

"Οι λύσεις για την Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρώπη".   Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα στη νέα προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, η οποία υ...

"Οι λύσεις για την Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρώπη".  Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα στη νέα προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, η οποία υπεραμύνεται της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ και την ΕΕ.
Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2012/06/blog-post.html#ixzz1wUH3FC00

12 σχόλια

  1. οσο και να σκουζετε νουδουπασοκια
    στην ελλαδα θα εχουμε δραχμη γυρω στο 2013..
    ολοι το ξερουν,αλλα μονο το ΚΚΕ το λεει καθαρα..
    ο απιστευτα βλακας λαος μας συνεχιζει να φανατιζεται γυρω απο ενα διλημμα που δεν υπαρχει..
    σπαστε την τηλεοραση και πληροφορηθειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι λυσεις για την ελλαδα υπαρχουν οταν αρθουν οι αδικιες και η αναξιοπρεπεια που επεβαλλαν στους ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι που ταχα μου υπερ του ευρω,
    ντορα,μανος,βενιζελος,σαμαρας,αλαφουζοι,ΣΕΒ..
    εκατομυριουχοι με τα λεφτα τους εξω..
    συμφωνα με τη δικη τους προπαγανδα
    θα επρεπε τη δραχμη να θελουν,
    για να αγορασουν φτηνα την ελλαδα..
    μηπως τους κρατανε οι γερμανοι με τη SIEMENS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό το σποτάκι αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σώσει τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά απο την συντριπτική ήττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι συριζαιοι πανε για 45%..
    εχουν απιστευτο ρευμα..
    τι θα γινει μετα,θα το δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την αποχώρηση Σαμαρά μετά την ταπεινωτική ήττα, θα αναδιοργανωθεί η παράταξη και θα βρεθεί πολύ σύντομα στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το νέο φρούτο που έρχεται να χτυπήσει το πασοκ είναι οι Φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, και μάλιστα χωρίς το χαράτσι του 2012, λόγω κρυφών χρεώσεων, που δεν υπάγονται στα κοινωνικά τιμολόγια ! Η διοίκηση της ΔΕΗ και το Υπουργείο ( ο κ. Παπακωνσταντίνου ) φρόντισαν να χρεώσουν ακόμα περισσότερο τα καθημαγμένα ελληνικά νοικοκυριά, που έχουν ανέργους, προστατευόμενα παιδιά, πετσοκομμένους μισθούς ή συντάξεις. Όλοι αυτοί δεν ντρέπονται να κάθονται στις καρέκλες τους ; Που είναι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ
    ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tώρα που η Ισπανία θα χρειαστεί μνημόνιο να δουμε με τον "Τσιπα" ποια χώρα θα προτιμήσουν οι Ευρωπαίοι να σώσουν.Αυτή με το 25% του ΑΕΠ της ΕΕ ή αυτή με το 1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση