GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καλό σημάδι η προσφυγή της Ισπανίας»...

Την εκτίμηση ότι η αίτηση της Ισπανίας για βοήθεια από την Ευρώπη «αποτελεί καλό σημάδι που αποδεικνύει ότι η Ευρώπη μπορεί να αναλαμβάνει δ...

Την εκτίμηση ότι η αίτηση της Ισπανίας για βοήθεια από την Ευρώπη «αποτελεί καλό σημάδι που αποδεικνύει ότι η Ευρώπη μπορεί να αναλαμβάνει δράση» εξέφρασε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.
«Συνολικά αποτελεί ένα καλό σημάδι για τις αγορές και για τους εταίρους μας στην Ευρώπη, ένα σημάδι ότι η Ευρώπη είναι ικανή να δρα και ότι η Ευρώπη έχει στη διάθεσή της εργαλεία για να αντιμάχεται τις εκφάνσεις της κρίσης που δεν είχε ακόμη πριν ένα, ή δύο χρόνια», σημείωσε ο Ζάιμπερτ, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου.
«Το αίτημα προέρχεται από το κράτος, τα χρήματα πηγαίνουν στο κράτος, το κράτος είναι υπεύθυνο κι αναλαμβάνει την ευθύνη» απέναντι στους δανειστές του, τόνισε περιχαρής ο Ζάιμπερτ. Η Γερμανία τις τελευταίες εβδομάδες είχε αντιταχθεί σθεναρά στην πιθανότητα να προσφύγουν άμεσα οι ισπανικές τράπεζες στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «λελογισμένο τρόπο δράσης» το γεγονός ότι η Μαδρίτη θέλησε να αναμένει τα αποτελέσματα μίας εξωτερικής αξιολόγησης των κεφαλαιακών αναγκών της, προτού καταθέσει μία κοστολογημένη αίτηση βοήθειας.
Σύμφωνα με το Βερολίνο, για λόγους αυστηρά χρονικούς, η ισπανική κυβέρνηση είναι πολύ πιθανόν να προσφύγει στον μόνιμο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM), ο οποίος έχει εγκριθεί από την ευρωζώνη και θα αρχίσει να εφαρμόζεται από 1ης Ιουλίου.
«Η ημερομηνία καθ’ ήν η Μαδρίτη θα καταθέσει το αίτημά της θα είναι αποφασιστική για να γνωρίζουμε εάν ο μηχανισμός θα τεθεί σε εφαρμογή», τόνισε ο Ζάιμπερτ. Μία εναλλακτική λύση, αντί του ΕΜΣ, θα ήταν η ενεργοποίηση του προσωρινού Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαουζ πρόσθεσε επ’ αυτού: «Εκκινούμε από την αρχή ότι είναι πιο ρεαλιστικό» να χρησιμοποιηθεί ο ESM, τονίζοντας πως αυτός είναι «πιο αποτελεσματικός» από το EFSF, το οποίο είχε τεθεί σε εφαρμογή υπό έκτακτες περιστάσεις το 2010.

27 σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «BILD»:

    «…ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΗΣΙΑ…Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤYΞΗ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!»

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    ΜΗΝΤΡΩΤΕ ΦΟΒΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ…

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους μεγαλοβαρώνους, καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ «ΔΕΜΕΝΟΥΣ» ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ SIEMENS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ !!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ε, βέβαια Παναγιώτη και μπράβο σου που το παραδέχεσαι δημοσίως. Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!! Τα ίδια σκ*τά είστε κι εσείς στην φασιστοκαμουφλαρισμένη Νέα Δημοκρατία με τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, τους Βελόπουλους και τα άλλα τα παιδιά της φασιστοπλέμπας της Συγγρού.» Χάρυ Κλυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα.

    «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»

    Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς «αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»

    Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

    Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ
    ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΝΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ.ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ.ΑΝΘΡΩΠΟΔΕΙΩΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ 1Ο/52 ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ
    ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΠΛΗΓΗ [.ΑΣΚΟΣ ΜΕΣΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΕΧΕΙ ] ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ.ΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2.000
    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτο λεμε :
    Χρυση Αυγη δαγκωτο.

    Να το ξαναπουμε :

    Χρυση Αυγη δαγκωτο...

    Εχοντας την Ε.Ε στη τσεπη μας επειδη μας εχει αναγκη συλλαμβανουμε και ΚΡΕΜΑΜΕ χωρις πολλα ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Ετσι για ποικιλια και κανενα αναρχοπλυτο πρεζονι του συριζα (των πουστηδων και τωνφτωχων μεταναστων)..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΠΑΑΑΑΑ…. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ
    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ,

    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΠΑΑΑΑΑ…. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ
    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ,

    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ, ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «BILD»:

    «…ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΗΣΙΑ…Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤYΞΗ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!»

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΦΟΒΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ…

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους μεγαλοβαρώνους, καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ «ΔΕΜΕΝΟΥΣ» ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ SIEMENS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ !!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΤΑ Μ Α Λ Α Κ Α τώρα το ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ

    μυρίζουν ..καλά είνα £ύριζα ΠΑ$$ΟΚ.

    _____________________
    Να που πήγαν τα λεφτά: Η Δούρου είχε διοριστεί από Άκη και Γιάννο σε Ινστιτούτο του ΥΓ. Άμυνας.

    [Έτσι είναι οι Έλληνες πολιτικοί: Αυτοί που έχουν λαδώσει το αντεράκι τους στα μουλωχτά είναι οι πρώτοι που φωνάζουν και ζητούν ευθύνες για το που πήγαν τα λεφτά.
    Το Ρενάκι θα μας πει ότι επί Άκη και Γιάννου προσλήφθηκε αξιοκρατικά και λόγω "προσόντων" στο Ινστιτούτο για να αναλύει μάλιστα την πολιτική της Τουρκίας... ετοιμάζει και "κρεμάλες" ή ειδικά δικαστήρια για αυτούς που συμμετείχαν στο φαγοπότι... για τους άλλους όμως και ότι για την πάρτη της]

    Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» που δημοσιεύει στο εξώφυλλό της, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει σήμερα ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Αμυνας ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου.
    Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου κρύβει από το βιογραφικό της τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

    «Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    «Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Οπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα και καταλήγει:

    «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Αλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Ακη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».



    EIXAN ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένας ακόμα νοικοκύρης νεκρός
    75χρονος συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά

    Ακόμη μια αυτοκτονία σήμερα.75χρονος συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός δέκα λεπτά πριν τις επτά το πρωί αυτοπυροβολήθηκε με την κυνηγετική καραμπίνα του ,στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.
    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 75χρονος, συνταξιούχος μηχανικός, βγήκε από το σπίτι του, προσχώρησε με το όπλο στα χέρια περίπου 100 μέτρα μέχρι τη γωνία του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.
    Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
    Ο 75χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που έμενε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, εγραψε σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημείωμα στο οποίο κάνει αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρει τα οικονομικά προβλήματα που είχε και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ;

    ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΟΨΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ; ΜΗΠΩΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ;

    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, ΤΩΡΑ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ; ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ;


    5-6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ!
    Από 100 έως και 500 εκατομμύρια ευρώ οι ημερήσιες εκροές καταθέσεων από την Ελλάδα στο εξωτερικό, λόγω της ανησυχίας για την έκβαση της κρίσης αλλά και της πολιτικής ρευστότητας στη χώρα. Στην διάρκεια του Μαΐου οι εκροές εκτιμώνται στα...
    5 με 6 δισ. ευρώ ενώ ιδιαίτερα αρνητικά έχει ξεκινήσει και ο Ιούνιος.
    Από το τέλος του 2009 μέχρι και σήμερα οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών έχουν μειωθούν κατά περίπου 80 δισ. ευρώ. Η γενικότερη κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα και την οικονομία καθώς και η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με την διοχέτευση των 18 δισ. ευρώ, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ; ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ .ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΙΕΧΩΒΑΖΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ [ΔΗΜΑΡ]ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΣΟΡΟΣ ΜΑΥΡΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΦΙΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.Ο ΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βίντεο ξεβρακώνει τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ' τα γραφεία τους!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Η Ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει εργοστάσιο παραγωγής… λάσπης.

    Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ότι η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
    επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
    παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

    Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι και τα troll του ΣΥΡΙΖΑ την πάτησαν και αποκαλύφθηκαν από ένα βίντεο, με τίτλο «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ», που πρόβαλλε το protagon.gr. Ρεπορτάζ: Οι admins του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από Ekloges12 Ρεπορτάζ: Λίνα Παπαδάκη


    Δείτε το και προσέξτε στο τέλος, στο 5:02 που η κάμερα πιάνει μια οθόνη των laptop που έχουν μπροστά τους
    τα troll... Προσέξατε με τι ασχολούνται τα troll που δεν παραδέχονται ότι είναι troll;

    Δείτε το αναλυτικά σε ένα μικρό βίντεο που έφτιαξε κάποιος φίλος:
    ΣΥΡΙΖΑ TROLLS Φόρτωση...1895
    Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιούν 2012 από gasattackgr

    Δε νομίζω να αμφιβάλλει πλέον κανείς για το τι κάνουν όλη μέρα οι καραγκιόζηδες με τα γενάκια που λένε ότι δεν είναι troll και ξαφνικά τους τελευταίους μήνες μας έχουν πλημυρίσει στα σχόλια και στα βρισίδια..
    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    Αυτά τα "παιδιά".. ΝΑΙ, είναι άλλο πράγμα. Ο Στρατούλης, ΟΧΙ, είναι το ίδιο πράγμα.

    Αντε ρε πτωματα τρολαδες που βρηκατε μεροκαμματο και ελπιζετε σε θεσουλες αν ο Τσιπρας παρει κυβερνηση.
    Το μελλον και το πρσωπικο σας συμφερον κοιτατε και ειστε μια απο τα ιδια ο,τι και να λετε...ΣΚΑΤΑ.

    Για ρίξε μια ματιά στις οθόνες των παιδιών αυτών που θες να κυβερνήσουν...
    Θα δεις οτι δουλειά τους είναι να παραποιούν σποτ της ΝΔ και να βγάζουν σκάνδαλα για το Σαμαρά.

    Νήπια της πολιτικής που με ψήφους του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει φωτιά τα ...
    κωλαράκια...τους, τα Λαθρολάγνα.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση