GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η πτώχευση έρχεται σαν τσουνάμι, αλλά φεύγει σταγόνα σταγόνα...»

Όλη η Ελλάδα πλέον μιλάει για την Πολωνέζα που τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο, όταν σηκώθηκε και πήρε το λόγ...

Όλη η Ελλάδα πλέον μιλάει για την Πολωνέζα που τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο, όταν σηκώθηκε και πήρε το λόγο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Λιβαδειά.
Και αυτό γιατί Τα λόγια της συγκλόνισαν:
«Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν ξέρει τι σημαίνει πτώχευση του κράτους. Ήμουνα 15 χρόνων το ’81 στην Πολωνία που πτωχεύσε. Κάναμε 30 χρόνια να συνέλθουμε… Λαέ ξυπνήστε! Δεν είναι παιχνίδι. Δεν θέλω να το ζήσω δεύτερη φορά!».
Η 46χρονη Μαργαρίτα Αργυράκου – Μιέρνικ μίλησε στην εφημερίδα Τα Νέα, περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα την εικόνα της πτώχευσης.
«Θυμάμαι το πλήθος να εισβάλει στα κρεοπωλεία για να πάρει ένα κομμάτι κρέας και να σχηματίζει ουρές χιλιομέτρων μέσα στο κρύο για ένα καρβέλι ψωμί» λέει χαρακτηριστικά.
Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι αγρότισσα και κατοικεί στο Μαυρονέρι Βοιωτίας. Η σημερινή κατάσταση της χώρας, όπως λέει, την γυρνάει πίσω στην πτώχευση του 1981 και σε αναμνήσεις που πίστευε πως είχε σβήσει.
Το καλοκαίρι του 1981, η πολωνική οικονομία κατέρρευσε, το εθνικό εισόδημα άρχισε να μειώνεται κατά 30% και το χρέος προς τη Δύση έφτανε τα 27 δισ. δολάρια. Η κρίση μεταφράστηκε αρχικά ως πλήρης έλλειψη σε βασικά είδη κατανάλωσης, όπως ζάχαρη, βούτυρο κ.ά, καθώς και σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως τα φάρμακα.
«Μας έκοψαν το ρεύμα» αφηγείται στα Νέα. «Ούτε ένας δρόμος στην Πολωνία δεν είχε φως. Για τους επόμενους έξι μήνες δεν υπήρχαν χρήματα στις τράπεζες. Μόνο τα σχολεία ήταν ανοιχτά και τα νοσοκομεία υπολειτουργούσαν. Εξυπηρετούσαν μόνο τα επείγοντα περιστατικά, όπως σοβαρά ατυχήματα από τροχαία και γέννες» θυμάται και επισημαίνει ότι μέσα σε δυο μέρες από την επιβολή του στρατιωτικού νόμου από τον Γιαρουζέλσκι και την επακόλουθη οικονομική κατάρρευση, τα προιόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ είχαν εξαφανιστεί.
Και καταλήγει: «Η πτώχευση έρχεται σαν τσουνάμι, αλλά φεύγει σταγόνα σταγόνα. Έρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να καταλάβεις τι έγινε. Για να ισορροπήσεις όμως και να επουλώσεις τις πληγές θέλεις χρόνια».
Θυμηθείτε τι είχε πει πριν από μερικές ημέρες στον Ευάγγελο Βενιζέλο:

8 σχόλια

  1. η ελλαδα εχει ηδη πτωχευσει..
    οι πασοκομαλακες των ολυμπιακων και του ευρω ειναι οι αποκλειστικοι υπευθυνοι..
    ισχυρη ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης ελεγαν οι πασοκισμενοι..
    οι ελληνες ειναι γενετικα ανωτεροι ελεγε μια ντοπαρισμενη μαλακω..
    νουδουλοι και πασοκισμενοι συνεχαιραν ο ενας τον αλλο για την αριστη διοργανωση των ολυμπιακων αγωνων..
    και ολοι μαζι θαυμαζαν τη γιαννα και τα δανεικα δισεκατομυρια..

    ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φόβος πτώχευσης, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, είναι σήμερα διάχυτος, με δική σας ευθύνη.

    Αν, το Μάιο του 2010 γινόταν πτώχευση, οι Έλληνες θα άντεχαν, γιατί τότε είχαν και αποταμιεύσεις και αντοχές. Τώρα, έχοντας χάσει τη δουλειά τους ή έχοντας χάσει τα μισά εισοδήματά τους ( μισθούς, συντάξεις ) και τα εφάπαξ, έχοντας χάσει μεγάλο μέρος των καταθέσεών τους, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια πτώχευση! Εσείς τους εξαθλιώσατε και τους φέρατε σε σημείο να μην μπορούν να σταθούν, σε ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από το Ευρώ. Η κατάρρευση των ταμείων, με τη μείωση των εισερχόμενων εσόδων, είναι δικό σας κατόρθωμα, λόγω ύφεσης και τεράστιας ανεργίας. Τώρα δεν μπορεί η τρύπα να καλυφθεί ούτε με νέα δάνεια, οδηγήσατε τη χώρα να κηρύξει στάση εσωτερικών πληρωμών προς τους πολίτες 7 δισ. ευρώ και στην απελπιστική κατάσταση του ΕΟΠΠΥ, να μην έχουμε γιατρούς και φάρμακα, αλλά και να μη μπορούμε να τα "αγοράσουμε" λόγω της ΗΛΙΘΙΑΣ οικονομικής σας πολιτικής, που δεν είχε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ούτε μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση. Τα κάνατε θάλασσα και φέρατε τη χώρα στο "χείλος του γκρεμού" και πρέπει άλλοι να βγάλουν τα "κάστανα από τη φωτιά". Τώρα, μετά από 2 χρόνια, μια πτώχευση θα ήταν καταστροφική. Δικαιώθηκε, λοιπόν, καλώς ή κακώς, ο κ. Σαμαράς που σας προειδοποιούσε ότι το μείγμα πολιτικής είναι αδιέξοδο. Με τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, τα ταμεία του Κράτους είναι άδεια.
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ των νέων φορολογικών δηλώσεων!Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά )
    Ασφαλώς, και θα ψηφίσουμε ΝΔ για να γλιτώσουμε τη χώρα από την ολική καταστροφή, λόγω πανικού, εξαιτίας του νεφελώματος Σύριζα.
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ του χαρατσιού στη ΔΕΗ και των άλλων 4 φόρων στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Με τα δύο χέρια (ανοιχτά ).
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ των πετσομμένων μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, του μπάχαλου στις Πανελλαδικές ! Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά )!
    Ασφαλώς, και θα "ψηφίσουμε" πασοκ της ηθικής αυτουργίας σε θανάτους χιλιάδων συμπατριωτών μας ( αυτοκτονίες, καρδιακά, εγκεφαλικά, εμφάνιση ανιατων ασθενειών κλπ ). Με τα δύο χέρια ( ανοιχτά) !
    Κι, όπως σωστά επισημαίνετε, βλέπετε αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες, δηλαδή μαζική μετακίνηση κεντρώων ψηφοφόρων από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τη Δεξιά, προς τη Νέα Δημοκρατία, επειδή το ΝΑΙ σε όλα το δικό σας ήταν καταστροφικό, αλλά και το ΟΧΙ σε όλα του Σύριζα- Καμμένου είναι το ίδιο καταστροφικό. Άρα, εσείς με τις 2χρονες αθλιότητές σας, προβάλλεται ως Μέση Λύση, τη Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν δείχνετε ίχνος μεταμέλειας, ακόμα και προς τους ψηφοφόρους σας, που ρημάξατε, εξευτελίσατε, ταπεινώσατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Λαφαζάνη (ΣΥΡΙΖΑ) που λέει την αλήθεια: «Επιστροφή στη δραχμή με ορίζοντα τη σοσιαλιστική Ελλάδα»...

    Επιτέλους βρέθηκε άνθρωπος στο ΣΥΡΙΖΑ που λέει την αλήθεια και υπερασπίζεται την πρόθεσή τους να βγούμε από το ευρώ και να επιστρέψουμε στη δραχμή!!

    Είναι ο Λαφαζάνης και πρέπει να του πούμε 1000 μπράβο γιατί ξεβρακώνει τις υπόλοιπες κότες του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν ότι θέλουν να μείνουν στο ευρώ και δεν μας αποκαλύπτουν το μεγαλοφυές σχέδιό τους.

    Μάλιστα ο Λαφαζάνης κάνει και ένα βήμα παραπάνω:Λέει ότι μετά από μια αρχική περίοδο, λίγων ωρών φαντάζομαι... άντε μερικών ημερών, όπου θα περάσουμε δύσκολα, φαντάζομαι ότι εννοεί πως μπορεί να μην βρίσκουμε χαβιάρι και τα κινητά να μην έχουν καλό σήμα, θα ξεπροβάλει στο ορίζοντα ο σοσιαλΗστικός παράδεισος που δεν μπόρεσε να μας χαρίσει το ΠΑΣΟΚ για 30 χρόνια...

    Ξέρετε αυτός ο σοσιαλισμός που μας υποσχόταν ο Γιάννος και ο Άκης... αλλά άλλο Γιάννος και άλλο Λαφαζάνης που δείχνει αποφασισμένος να μας πάει στο σοσιαλισμό.

    Διαβάστε τι έγραφε για το iskr.gr ο Λαφαζάνης, τον Ιανουάριο, γιατί τώρα τον κρύβουν σε υπόγειο της Κουμουνδούρου μην πετάξει καμία μαλακ@@ και τα διαλύσει όλα...

    Μακάρι να τον ψηφίσουμε πολλοί μπας και ζήσουμε επιτέλους το όνειρο του Έλληνα... να τα έχει όλα χωρίς να δίνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΠΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ. ΘΑ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχαία προφανώς η εμφάνιση της και τυχαίο και το σλόγκαν: «Η πτώχευση έρχεται σαν τσουνάμι, αλλά φεύγει σταγόνα σταγόνα...»...
    Θα έπρεπε να μας πει όμως την όλη ιστορία στην πτώχευση της <a href="http://www.nationsencyclopedia.com/Europe/Poland-ECONOMY.html> χώρας </a> της.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πτώχευση των -κατά τα άλλα επιτυχημένης και ως ιδιωτικοποίησης - Szczecin Shipyards...
    Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υψηλά επίπεδα ανεργίας, ίδια αν όχι λιγότερα από τα δικά μας που κατά τα άλλα δεν έχουμε πτωχεύσει.

    Καπετάν Μακρύς. Προπαγάνδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πουστρακι αυτο τον Γκασιδιάρη πρέπει να τον γκλεισουν σε γκελί μαζί με τον ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, τον αγωνιστή, τον ΗΡΩΑ μας, το μαλάκα, το πράκτορα του ένοπλου ΠΑΣΟΚ.
    ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΓΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΝΙΤΗΣ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 2% ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.... ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΤΖΩΝ, Ο ΤΖΑΚ, Ο ΤΖΙΜ , Ο ΓΑΠ, Ο ΜΑΚ ΝΤΑΚ, Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ Ο ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ,Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΡΥΖΑΣ, Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .

    ΠΑΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΝΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΝΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΛΙΑΝΑ;;;;

    ΝΕΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ , ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,


    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓK OYN , ΑΝΙΑΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,

    ΚΑΡΙΟΛΑ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

    ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΖΟΜΠΙ!!!!!!


    ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΤΣΟΚΟΤΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΤΗ ΛΙΓΔΙΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ OYN!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση