GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματισμένη και η πανεπιστημιακή κοινότητα για τον Π. Θεοδοσιάδη...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. Δεν είναι μόνο απορίες γιατρών όσα αναρωτιέται και περιγράφει (εδώ) ο Ορ. Δημητριάδης σχετικά με το θέμα της χει...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.

Δεν είναι μόνο απορίες γιατρών όσα αναρωτιέται και περιγράφει (εδώ) ο Ορ. Δημητριάδης σχετικά με το θέμα της χειρουργικής επέμβασης στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά. Προβληματισμός υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, και στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας και πιο συγκεκριμένα της Ιατρικής Σχολής.
Ο προβληματισμός έχει να κάνει με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από τον θεράποντα ιατρό Π. Θεοδοσιάδη ο οποίος έδρασε χωρίς να συμβουλευθεί και να πάρει τη γνώμη κανενός άλλου, μολονότι επρόκειτο για τον πρωθυπουργό της χώρας. Και όπως λένε, το θέμα δεν έχει να κάνει με το ιατρικό σκέλος -για το οποίο διαβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα- αλλά με τη συνάρτηση των πολιτικών δεδομένων που έπρεπε να ληφθούν υπόψη στον τρόπο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης περίπτωσης.

7 σχόλια

  1. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν εχουν στοιχεια για να κουτσομπολέψουν.Να βγούν στα κανάλια ολοι οι δήθεν ειδικοί, γιατροί και δημοσιογράφοι για να προβληθούν στην του Σαμαρά. Ωραια τους ξηγήθηκε ο Αντώνης.Αν περίμενε την γνώμη τους,η επέμβαση θα γινόταν στον αιώνα τον άπαντα.Περαστικά σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΖΕ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ
    ΕΚΕΙΝΟΣ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα μην σας ρωτησει ρε λαμογια τι θα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι οφθαλμίατρος με σπουδές χρόνων στο εξωτερικό. Διαφωνώ κάθετα με την αντιμετώπιση εκ μέρους του συναδέλφου. Θα χρειαζόταν απλά ενα κολλύριο και μια αλοιφούλα να τρίβεται 3 φορές την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H πολιτικη αλητεια καιη ανηθικοτητα αυτου του Ανθρωπου ειναι για το βιβλιο γκινες !!!.Το γνωριζε το προβλημα του !! Δεν ετυχε μετα.

    Οταν δεν εισαι σωματικα ετοιμος δεν ζητας να γινεις πρωθυπουργος!!

    Αλλα τι να λεμε τωρα ...Αυτος πουλησε τους δικους του δεν θα προδωσει την χωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν πήγαινες εσύ να κάνεις το γιατρό ?
    Εξ άλλου στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.
    Πόσους μαλάκες δεν έχουν πιάσει χωρίς δίπλωμα να κάνουν επί χρόνια τους γιατρούς.
    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό κύριε συντάκτα.
    Αει σιχτίρ παλιομαλάκες μας τα έχετε κάνει τσουρέκια.
    Στην τελική ας έφτιαχνε το μάτι μόνος του όπως ο Ράμπο που έραβε τα τραύματα του.
    Τώρα καταλαβαίνεις γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο του κόσμου μέσα στα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "H πολιτικη αλητεια καιη ανηθικοτητα αυτου του Ανθρωπου ειναι για το βιβλιο γκινες !!!.Το γνωριζε το προβλημα του !! Δεν ετυχε μετα."
    ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΣΟΚΕ ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση