GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος: Την Κυριακή ανοίγει ο δρόμος για τη νέα Ελλάδα

Η ΝΔ θα δώσει έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, στην ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη διαμό...

Η ΝΔ θα δώσει έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, στην ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος σιγουριάς και ασφάλειας για τους πολίτες, τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την επίσκεψή του στο Δήμο Αθηναίων.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη ενώ δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα επαναφέρει τη χώρα σε θέση ισχύος στο διεθνές στερέωμα και θα στηρίξει τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις.

15 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΤΕ -ΙΔΕΑ!-
    ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΛΙ
    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΝΤΑΚ Ή Ο ΜΠΑΚΣ ΜΠΑΝΥ ΠΑΡΑ Η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΦΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ..ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ , ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ;

    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ...

    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΟΛΟΙ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΤΛ ΚΤΛ.....
    ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΑΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΌ, - ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ..ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ !!!
    *** ΔΗΛ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φυγή κεφαλαίων, λόγω ακυβερνησίας και Σύριζα, άρχισε εδώ και 2 μήνες. Το "σήκωμα" καταθέσεων, επίσης ! Τσίπρας, Καμμένος, Βενιζέλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Μάνος- Τζήμερος, παίζουν τη τύχη της Ελλάδας στα ζάρια, δείχνοντας μικροπολιτική σκέψη. Επιλέγουν τα άκρα, την ασυνενοησία, όρους που είναι αδύνατον να οδηγήσουν σε οικουμενική κυβέρνηση.

    Όπως γράφουν και άλλοι, η Αττική, η Θεσσαλονίκη, όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, και ειδικά η νεολαία σε αυτά δεν θα αντέξει μια ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη οικονομική κατάρρευση λόγω ακυβερνησίας. Κι, όμως, οι κύριοι αυτοί παίζουν με τη φωτιά, ρισκάρουν, ενώ - πλέον- είναι ορατή και μια εθνική πρόκληση εξ Ανατολών, πάνω στην αναμπουμπούλα και σε μια χώρα που οι ιδιώτες θα έχουν βγάλει επιχειρήσεις και κεφάλαια στο εξωτερικό ! Με αυτό το τρόπο η ανάπτυξη δεν θα έρθει, αντίθετα η χώρα θα υποστεί πτώχευση όμοια με του 1932. Αλλά τότε οι περισσότεροι ζούσαν στην ύπαιθρο και είχαν να φάνε. Οι Αθηναίοι, οι Πειραιώτες, οι Θεσσαλονικείς, τι θα φάνε, αν έχουν κραχ τη Δευτέρα ; Νέφος ή τσιμέντο ; Ψηφίστε, λοιπόν, όλους τους παραπάνω που μας οδηγούν σε νέα "μικρασιατική καταστροφή" ( άμεσα ή έμμεσα ) και ετοιμαστείτε για τις συνέπειες των πράξεων μας.

    Η είδηση :

    Στο εξωτερικό διοχετεύονται το τελευταίο δίμηνο εταιρικά κεφάλαια με νόμιμες, νομότυπες και παράνομες μεθόδους, όπως διαπιστώνουν οι κρατικές υπηρεσίες και ενώ ταυτόχρονα χάνονται σημαντικού ύψους φορολογικά έσοδα από την καθυστέρηση που εντοπίζεται σχετικά με τον έλεγχο των ενδοομιλικών συναλλαγών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι υπηρεσίες, τρεις τρόπους χρησιμοποιούν ελληνικές και ξένες εταιρείες, μικρές και μεγάλες, για να διοχετεύουν τα εταιρικά κεφάλαια εκτός Ελλάδος. Τα δύο - τρία τελευταία χρόνια διαπιστώνεται ότι - κυρίως μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι - επιλέγουν την επιστροφή μετοχικού κεφαλαίου στους μετόχους, αντί να δίνουν μέρισμα, το οποίο φορολογείται. Επιστρέφεται στους μετόχους μέρος του κεφαλαίου που έχουν επενδύσει στη χώρα το οποίο, σε αρκετές περιπτώσεις, καταλήγει εκτός Ελλάδος.

    Άλλη πρακτική που ακολουθείται είναι η ίδρυση θυγατρικών εταιρειών-«φαντασμάτων», συχνότερα στην Αγγλία ή σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Δηλαδή ιδρύονται εταιρείες οι οποίες δεν έχουν καμιά εμπορική ή παραγωγική δραστηριότητα και απλώς χρησιμεύουν για να μεταφερθούν σε λογαριασμούς του εξωτερικού κεφάλαια για τη «λειτουργία» τους.

    «Ο επιχειρηματίας φεύγει με ένα βαλιτσάκι με λεφτά και πηγαίνει ένα ταξίδι για παράδειγμα στην κοντινή Βουλγαρία και ανοίγει εκεί έναν λογαριασμό» όπως σχολιάζει η αγορά.

    Υπενθυμίζεται ότι κεφάλαια άνω των 3.000 ευρώ που δεν διακινούνται εντός τραπεζικού συστήματος θεωρούνται ξέπλυμα «μαύρου χρήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΛΛΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘ΄΄ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΝΤΑΚ Ή Ο ΜΠΑΚΣ ΜΠΑΝΥ ΠΑΡΑ Η ΝΔ

    13 Ιουν 2012

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΩΣ, ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ...

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΠΑΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 1929 ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ 1941-42... ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ 1-2 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΝΤΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την κυριακή ανοιγει ο δρόμος για την νεα Ελλάδα και οι ταρατσες γινονται ελικοδρομια!!!

    Παρτε οτι σας ειναι χρησιμο γιατι τα ελικοπτερα δεν θα περιμενουν πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡΟ ΧΑΡΑΤΣΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ .ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    Κ. ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΚΟΥΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ετοιμάσου για τις φάπες σου, την κυριακή.
    Ηρθε η ώρα σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΜΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ. Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν δεν μας βάλεις πράσινα-μπλε καγκελάκια σαν αυτά που έζωσες την Αθήνα, ως δήμαρχος (δ μικρό-και πολύ σου είναι),για να μας κάνεις όλους περίκλειστους και περίκλαστους αθηναίους, δεν σε ψηφίζουμε μονοκούκι 50 νομάτοι. Γκέγκε φον δημητράκη (πάλι το δ με μικρό, το Δ σου προκαλει φον-ανησυχίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση