GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι της παρούσης, αλλά… μήπως να πάρουμε τα βουνά;

Scarpina Solla / Αφιερώνει η Ελένη Σκάρπου με φωτογραφική επιμέλεια by Λευτέρης Ζωπίδης! v   O Λευτέρης μου είπε πως αυτό είναι το βλ...


Scarpina Solla / Αφιερώνει η Ελένη Σκάρπου με φωτογραφική επιμέλεια by Λευτέρης Ζωπίδης!
v   O Λευτέρης μου είπε πως αυτό είναι το βλέμμα της Joan κι εγώ προσπάθησα να δω με τα μάτια της ψυχής της! Και τι κατάλαβα; Οι άνθρωποι πάντα θα φοβούνται το άγνωστο και το άγνωστο πάντα θα πηγαίνει πλάι πλάι στους ανθρώπους. Φοβόμαστε αυτό που θα φέρει η κάλπη στις 17 Ιουνίου, αλλά έχουμε φροντίσει να την κάνουμε ξένο σώμα και να μην καταλαβαίνουμε τη σημασία της και ασχολούμαστε με τα ντιμπέϊτ που θέλουμε, αλλά τελικά δεν μας κάνει κέφι να κάνουμε.
v   Φοβόμαστε να κάνουμε καινούρια αρχή, γιατί όλα είναι θεωρητικά χάλια, αλλά κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να τολμήσουμε κάνουμε πίσω. Δεν μας αρέσει η βόλτα στην παραλία γιατί είναι δωρεάν και δεν έχει ξαπλώστρα που να μας την χρεώνουν 2 ευρώ –τρελή έκπτωση δεν το συζητώ- όπως στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
v   Δεν μας αρέσει η φοροδιαφυγή, αλλά τώρα που πληροφορηθήκαμε ότι το εκκαθαριστικό θα μας έρθει φουσκωμένο, σκεφτόμαστε να μην υποβάλλουμε φορολογική δήλωση.
v   Ας δηλώσουμε τουλάχιστον αυτό που είμαστε κι ας μην επιτρέψουμε στους Ευρωπαίους συκοφάντες να αναρωτιούνται αν οι διακοπές τους στην χώρα μας θα είναι ασφαλείς, αν θα έχουνε φαγητό να φάνε εδώ και αν θα ταλαιπωρηθούν λόγω οικονομικής κρίσης.
v  Κρίσιμες μέρες; Πάει πολύ καιρός από τότε που το ζούμε! Ο Σαμαράς και το επιτελείο του έχουν δώσει όλη τους την ενέργεια στα διαφημιστικά σποτ –κλεμμένο από αργεντίνικο προεκλογικό σποτ το τρέχον στις tv- με πλήρη επίκληση στο συναίσθημα και χρήση της παιδικής αθωότητας σε βαθμό γελοίο.
v   Ο Τσίπρας αλλάζει πρόσωπα, διαδίδει το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε και ο –για πρώτη φορά συμπαθής- Άδωνις Γεωργιάδης, μόνο τα γκομενικά μας και η βελτίωση τους δεν είναι ακόμα στις βλέψεις του.
v   Ο Βενιζέλος εξακολουθεί να καρπώνεται το χάλκινο μετάλλιο των δημοσκοπήσεων και να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και ο Κουβέλης τρέμει μήπως και πάλι κυβέρνηση δεν κάνουμε και μας στοιχειώσουν τρίτες εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο.
v  Καλοκαίρι στην ψυχή της Παπαρήγα, αφού την έχει καταβρει ασχολούμενη με την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ. Από το να ισοπεδώνει όλες τις δηλώσεις των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, καλύτερα να μιλάει για την ανεργία στην Λετονία που φτάνει στο 60%. 100% στον κόσμο του ο Πάνος Κάμμενος που προσδοκά αναβίωση των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων.
v   Με μεγάλο αγώνα αυτό το Καλοκαίρι θα γλιτώσουμε τον χειμώνα από πολιτικής πλευράς, γι’ αυτό θα το ρίξω στον πολιτισμό που φαίνεται να έχει πιο αισιόδοξες προοπτικές. Από σήμερα ξεκινά το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών με «πρωτεργάτη» τον Σωκράτη Μάλαμα. Από σήμερα και η 15η Cheapart στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Από σήμερα και το 1ο Street Beer Festival στην οδό Αιγύπτου με μπύρες από 2,5 ευρώ και dj’ s σε πλήρη απαρτία!
v   Κι από αύριο; 31ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης στην παραλία και Γιορτή Νεολαίας στο νέο δημαρχείο με events και μουσικές. Κι άλλες μουσικές από την εκπληκτική Oceana για το Euro 2012, που ξεκινά με αγώνα Ελλάδας-Πολωνίας, 8 Ιουνίου στις 19.00.
v  Βλέποντας τις ώρες που κυλούν… λέω πως τα ρολόγια δεν μας αξίζουν πια. Ας ζούμε πια λεύτεροι, με τις σκέψεις, τις σχέσεις, τις λέξεις που μας εκφράζουν κι ας τα μοιραζόμαστε αυτά με γενναιοδωρία, μπας και μας επιστραφούν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, όπου ο παράδεισος συνεχίζεται και μετά το «δαγκωμένο μήλο»!

2 σχόλια

  1. "Θρίαμβος" του πασοκ στη θεσσαλονίκη. Γέμισε το Ολύμπιον με στελέχη και ψηφοφόρους ( καμιά 300αριά άτομα όλα κι όλα ) στην έδρα του Βενιζέλου.
    Με τους νέους της Θεσ/νίκης μίλησε σε αίθουσα συνεδριάσεων! Ούτε εικόνα δεν έχουν ανεβάσει από αυτή τη συνάθροιση ! Και που ; Στην εκλογική του περιφέρεια !

    Το χαρατσοπασοκ τελειώνει. Κι αυτοί που το τελειώνουν πρώτοι είναι οι ίδιοι οι προδομένοι ψηφοφόροι του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν εφαρμοσει το σκιωδες προγραμμα του το συριζα οντως θα παρουμε τα βουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση