GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακή ...υποκρισία!‏

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. e-mail: prevjohn@yahoo.gr Η είδηση ... Η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες επειδή...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός.
e-mail: prevjohn@yahoo.gr

Η είδηση ...
Η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες επειδή έγραψε στο Twitter: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”.
Ο σχολιασμός …
Θεωρώ ότι οι κύριοι της Ολυμπιακής επιτροπής έδειξαν “υπέρμετρη” ευαισθησία σε ένα "ατυχές" χιουμοριστικό σχόλιο της Ελληνίδας αθλήτριας αλλά σίγουρα το θράσος τους περισσεύει γιατί μιλούν για δηλώσεις που δήθεν αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού!
Τι λέτε Ωρέ!... για πια ιδεώδη μιλάτε; Μήπως για αυτά που έχουν να κάνουν με τα ατομικά σας δωράκια στις ψηφοφορίες της ΔΟΕ στις επιλογές των πόλεων που διεκδικούν τους εκάστοτε αγώνες;
Μήπως αυτά τα ιδεώδη (και δεν μιλώ μόνο για την Ελλάδα) έχουν σχέση και με τις “ντόμπες” (ανιχνεύσιμες και μη) που δημιουργούν υπεράνθρωπους αθλητές οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση αλλάζουν “φύλο” και στην χειρότερη πεθαίνουν νεότατοι;
Η μήπως οι αλλαγές στην ιθαγένεια των αθλητών προς όφελος των μεγάλων κρατών προάγει το Ολυμπιακό ιδεώδες που μας τσαμπουνάτε;
Στην αρχαία Ελλάδα οι Ολυμπιονίκες ελάμβαναν κλάδον ελαίας ως δώρο για την νίκη τους και ήταν οι ήρωες της πόλης τους μέχρι τον θάνατο τους ενώ στο σημερινό επικερδές “πανηγύρι” σας ... είναι υπάλληλοι πολυεθνικών οι οποίες είναι οι χορηγοί όλων σας στην προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε … τα Ολυμπιακά ιδεώδη …..
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!
Υποσημείωση
Δεν παρακολουθούσα και δεν συμμετείχα στο Twitter αυτό το διάστημα οπότε δεν έχω προσωπική άποψη αλλά ακούγεται ότι η εν λόγω αθλήτρια ήταν στο στόχαστρο από καιρό γιατί έκανε συνδέσμους άρθρα που περιείχαν απόψεις κάποιου κοινοβουλευτικού κόμματος … μη αρεστού στο ... Σύστημα οπότε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια γιατί το θέμα βοηθάει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά σοβαρά που μας συμβαίνουν!

4 σχόλια

  1. Ελευθερία ειναι να λες αυτά που σου υποβάλουν οι χορηγοί.
    Ειναι ακροδεξιούλα η Παπαχρήστου; Το ποιό πιθανό ειναι, με βάση τις συμπάθειες που εχει στο τιτίβισμα .
    Ποιόν θίγει η άποψή της; Μα φυσικά την ιδια πρώτα απ'ολα, μετά τους υποκριτές χορηγούς που γνωρίζουν τι λίγο μυαλό εχεις οταν παίρνεις ντόπα για να βγαλεις λεφτά παίζοντας με τη ζωή σου. Οσον αφορά για τον Ελληνα γενικότερα πρέπει να παίρνει ντόπα για να ψηφίζει αυτούς που ξέσκισαν κυβερνητικά τη χώρα, ολα αυτά τα χρόνια .
    Για την Παπαχρήστου τώρα χέστικε η φοράδα στο αλώνι αν πάει η δεν πάει απ'ολους. Εδώ πηδάνε ενα λαό με την πολιτική τους, ποιός χέζει την υποκρισία τους να τιμωρήσουν μία φασιστριούλα που το λέει απο τους αλλους φασίστες που το κρύβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποκρισία , μικροψυχία και προσωπική ιδιοτέλεια εις βάρος της Ελλάδας για μία ακόμη φορά από αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση στην Ελλάδα.
    Ένα ανέκδοτο , αφελές και κυρίως χωρίς ΔΟΛΟ , μία συνήθεια του να λες ανέκδοτα σε χιλιάδες περιπτώσεις την έκαναν οι μικροί πάλι μαλαστούπα εις βάρος ρων Ελλήνων, δίνοντας αφορμές στους διεθνείς καρχαρίες.
    Τι να πουΝ οι Πόντιοι ,ΟΙ Ξανθιές οι Βέλγοι αλλά και άλλοι για τους οποίους λένε ανέκδοτα.
    Που είναι αυτοί οι ψευτοευαίσθητοι που ενώ μήνες τώρα , συμπεριφέρονται ρατσιστικά και υποτιμητικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού οι Ευρωπαίοι αυτοί σιωπούν. Είναι ΔΕΙΛΟΙ , ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ , ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν αθώα και κυρίως χωρίς δόλο ανέκδοτα και δημοσιεύματα. Όλα αυτά, που έχουν γεμίσει, εδώ και καιρό, τα περιβόητα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης", με απλοϊκό και άρα εύληπτο τρόπο, αναπαράγουν φασιστικά και ρατσιστικά ιδεολογήματα, με κάθε ευκαιρία. Είναι συγκεκριμένοι χώροι από τους οποίους εκπορεύονται και άνθρωποι όπως η συγκεκριμένη αθλήτρια (ή "καλλιτέχνες" και άτομα της λεγόμενης show biz), που τα μεταφέρουν δίνοντάς τους δημοσιότητα. Πρέπει να αντιμετωπίζονται τόσο από θεσμικής, όσο και από ιδεολογικής πλευράς, ιδιαίτερα αυστηρά και να τοποθετούνται ακριβώς στο πλαίσιο, που ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο συστημα λοιπον ειναι και ο αλεξης οποτε αριστερα απολειφαδια τρεχατε ψηφιστε τον τοσο καιρο του φτιαχνουν το προφιλ τα καναλια.εγω παντως θελω να με σωσει ο αλεξης σωσε μας αλεξη εισαι ο καλυτερος ο ανεπαναλυπτος σ αγαπανε και τα καναλια και ο τσαβες και οι βιομηχανοι και οι λατρομεταναστες και οι τραπεζες και η μασωνια και η νεα ταξη πραγματων δωστα ολα αλεξη προσοχη μην σε χσουμε και τι θα κανουμε ολοι αλεξη ρε παιδια.ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση