GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργο τροχαίο δυστύχημα ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε έρευνες που γίνονται σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμέ...

Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συμμετέχουν σε έρευνες που γίνονται σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Θέρμης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.
Οι αστυνομικοί, εκτός από έναν 39χρονο Γεωργιανό που εντόπισαν νεκρό στο σημείο του δυστυχήματος, αναζητούν ακόμη ένα άτομο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, που ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρία σύμφωνα με την οποία μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Κεραμοποιείου, ακόμη ένας άνδρας που επέβαινε στη μοτοσικλέτα έφυγε τραυματισμένος από το σημείο, πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν από πολίτες.
Η υπόθεση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο 39χρονος που σκοτώθηκε είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Είχε κατηγορηθεί για κλοπές και πλαστογραφία, ενώ είχε αποφυλακιστεί το Νοέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση