GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Φωτόπουλος: Η στοχοποίηση βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο

Βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει σε ανοιχτή επιστολή του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Κατηγορεί τον ...

Βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει σε ανοιχτή επιστολή του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.
Κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και δημοσιογράφους ότι τον στοχοποιούν με αποτέλεσμα ο ίδιος και τα μέλη της ΓΕΝΟΠ να φαίνονται ως εκβιαστές και εχθροί της κοινωνίας.
Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ

12 σχόλια

  1. Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλει να αποφασίζει και τα τιμολόγια της ΔΕΗ, για το καλό των καταναλωτών φυσικά...

    Ρε Φωτόπουλε, ποιος σου είπε να με προστατεύεις; Σε διόρισα προστάτη μου; Νομίζεις ότι είσαι ικανός να προστατεύεις τα συμφέροντά μου; Ρε άντε από κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ρε Ανώνυμε. Ο Πρόεδρος το κάνει επώνυμα και με κίνδυνο της ζωής του και μας προστατεύει από το μεγάλα μονοπώλια που καραδοκούν. Χαλάρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. UA SE PROSTATEYSEI H TROIKA KAI TO KRATOS 8.35 ARGYRAMOIBOS EISAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ψάχνω για προστάτες, άμα χρειαστώ θα ζητήσω τη γνώμη σου (αν και χλωμό το βλέπω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΝΤΙΚΕ, ΑΡΟΥΡΑΙΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ" ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΕΤΣΙ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΕΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PES TOU NA PAEI NA BREI KANA SKYLO NA PHDHXTEI TOY KYRIOU SYNDIKALISTARXOU. XOYNTOFASISTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:38 μμ
    Πάρε τον «Πρόεδρό» σου και πηδηχτείτε μαζί. Τσογλανο-συνδικαλιστές και σκατο-κηφηναριό. ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ διότι η υπομονή έχει τα όριά σας. Και ΝΑΙ κινδυνεύει η ζωή σας, αν ξανα-απεργήσετε και μου κοπεί το ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΕΗ (όπως και οι άλλες ΔΕΚΟ) ΔΕΝ υπάρχει για να δίνει δουλειά στους υπαλλήλους της. ΔΕΝ έχω καμία όρεξη να πληρώνω εγώ χαράτσια και να κόβω τις σάρκες μου, για να το παίζουν αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν «επίδομα πλυσίματος χεριών», «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης», να έχουν χαμηλό τιμολόγιο στα σπίτια τους, να αποκομίζουν λεφτά για την κατασκήνωση των παιδιών τους και τόσα άλλα πολλά και εξοργιστικά. Η ΔΕΗ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, είτε αυτό αρέσει στους υπαλλήλους της είτε όχι. Όσο περισσότερο μάλιστα δεν τους αρέσει και αντιδρούν, τόσο το καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα 1.700 ευρώ ο μέσος μισθός στη ΔΕΗ... καθαρά εννοείται και χωρίς να υπολογίζουμε τα δωράκια.

    [ Η κλασική απάτη των ΔΥ... λέμε τον καθαρό μισθό, χωρίς επιδόματα, χωρίς δώρα, χωρίς υπερωρίες και νυχτερινά (εκεί γίνεται το πάρτι στη ΔΕΗ), χωρίς να υπολογίζουμε το εφάπαξ, χωρίς να υπολογίζουμε τις έξτρα παροχές
    όπως ότι όσοι έχουν παιδιά παίρνουν 300 ευρώ για παιδικό σταθμό ή όταν ενηλικιωθούνε τα παιδιά τους παίρνουν μπόλικα χιλιαρικάκια και χωρίς να υπολογίζουν όλα τα υπόλοιπα που κρατάνε κρυφά...

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΚΤΑ...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Φωτόπουλος φοβάται για τη ζωή του...

    Τότε ας αλλάξει δουλειά μη μας πάθει και τίποτα από ..το άγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:38 μμ
    Πάρε τον «Πρόεδρό» σου και πηδηχτείτε μαζί. Τσογλανο-συνδικαλιστές και σκατο-κηφηναριό. ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ διότι η υπομονή έχει τα όριά της. Και ΝΑΙ κινδυνεύει η ζωή σας, αν ξανα-απεργήσετε και μου κοπεί το ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ο Π Ο Υ Σ Τ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση