GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή των αγροτών στον πρωθυπουργό

Επιστολή με τις προτάσεις της και τις προτεραιότητες πολιτικής για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, απέστειλε η Πανελλήνια Συνομοσπονδ...

Επιστολή με τις προτάσεις της και τις προτεραιότητες πολιτικής για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, απέστειλε η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), στον πρωθυπουργό, στους αρχηγούς των εντός Βουλής πολιτικών κομμάτων, αλλά και στους αρμόδιους υπουργούς.
«Η υποχρηματοδότηση του αγροτικού τομέα», αναφέρει, «εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας προμήθειας των απαραίτητων εφοδίων των αγροτών, οδηγεί σε σημαντική μείωση την αγροτική παραγωγή, αλλά και στην κατάρρευση του κλάδου της κτηνοτροφίας. Οι αγρότες έχουν βρεθεί σε δραματική κατάσταση εξαιτίας της μηδενικής απορρόφησης των επενδυτικών τους σχεδίων, ενώ σε τέλμα βρίσκεται η εξέλιξη των επενδύσεων μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας.
Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ ζητά να υιοθετηθεί «η άμεση αναστολή της εφαρμογής του νόμου για τους συνεταιρισμούς και να συσταθεί Ομάδα Εργασίας, από επιστήμονες εγνωσμένου κύρους και από εκπροσώπους των εντός Βουλής κομμάτων, για την υιοθέτηση πολιτικών εξυγίανσης και ανάπτυξης των αγροτικών συνεταιρισμών».

1 σχόλιο

  1. Ρε αγροτοπατέρες του κερατά λέτε σωστά πράγματα αλλα ποιός σας πιστεύει. Το μόνο που σας εχει μείνει χρόνια τώρα είναι να κάνετε τους πολιτικούς, είτε τους μεν είτε τους δε, να χαμογελάνε όταν κάνετε προτάσεις.
    Ρε λαμόγια ολοι στο συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ, μείνετε στις πολυτελείς τρύπες σας αρχίδια ,γιατί απλά προσπαθούμε να ξεχάσουμε οτι υπάρχετε γαμημένοι βολεψάκηδες.
    Παρουσιάστε έστω ενα θετικό που έχετε κάνει για τον αγρότη όλα αυτά τα χρόνια δοτοί συνδικαλιστές λαμόγια ξεφτιλισμένοι.
    Κάντε ένα συλλαλητήριο για να διεκδικήσετε ένα αίτημα θεσμικό για τους αγρότες και αφήστε τις θεωρητικολογίες που είναι προφάσεις εν αμαρτίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση