GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έσπασε τα κοντέρ» ο Ρόμνεϊ....

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές συγκέντρωσε 106.1 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο για την προεκλογική του εκστρατεί...

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές συγκέντρωσε 106.1 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο για την προεκλογική του εκστρατεία και το κόμμα, ανακοίνωσε το επιτελείο του, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ένας μήνας-ρεκόρ σε ότι αφορά την συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές του 2012.
Το επιτελείο του Ρόμνεϊ δήλωσε ότι είχε 160 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στο χέρι στο τέλος του περασμένου μήνα, ανεβάζοντας το θερμόμετρο για τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πιθανώς δεν θα απολαύσει το σημαντικό πλεονέκτημα σε μετρητά που είχε στην εκστρατεία του 2008.
Το επιτελείο του Ομπάμα δεν έχει ακόμη δώσει τα στοιχεία για τα ποσά που συγκέντρωσε τον Ιούνιο.
«Η συγκέντρωση χρημάτων αυτού του μήνα είναι μια δήλωση από τους ψηφοφόρους ότι θέλουν μια αλλαγή κατεύθυνσης στην Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Σπένσερ Ζβίκ, επικεφαλής των χρηματοοικονομικών θεμάτων του Ρόμνεϊ, που έδωσε και τα στοιχεία για το μήνα Ιούνιο.
«Στους επόμενους μήνες, οι πόροι αυτοί θα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάδειξη της διαφοράς ανάμεσα στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του προέδρου Ομπάμα και το σχέδιο του Μιτ Ρόμνεϊ να βάλει την Αμερική στον σωστό δρόμο και πάλι».
Ο εκλογές της 6ης Νοεμβρίου του 2012, φαίνεται ότι θα είναι η πλέον δαπανηρές στην ιστορία των ΗΠΑ, καθώς και οι δύο εκστρατείες σπεύδουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν πιο πολύ χρήμα και βασίζονται σε διάφορες ομάδες εκτός του κράτους όπου δεν υπάρχει όριο στη συγκέντρωση χρημάτων, και όχι τόσο στη δημόσια χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση