GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα Β. Σταμάτη: "Να πληρώσει ο Τσοχα- τζόπουλος! Η κόρη μου δε φταίει σε τίποτα"...

Tην σιωπή της «σπάει» για πρώτη φορά η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, η οποία μιλάει στο...

Tην σιωπή της «σπάει» για πρώτη φορά η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, η οποία μιλάει στο...
Πρώτο Θέμα για την προφυλάκιση της κόρης της στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως αναφέρει στην εφημερίδα η κ. Γεωργία, η κόρη της είναι αθώα και αυτός που πρέπει να πληρώσει, αν φταίει, είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
«Εκείνος πρέπει να κάτσει στην φυλακή αν έχει κλέψει. Η κόρη μου όμως δεν έχει καμμία ευθύνη» λέει χαρακτηριστικά. Η κυρία Γεωργία σχολιάζει και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπέρογκα έξοδά που έκανε η κόρη της λέγοντας οτι δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. "Έδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της".
Μάλιστα, όπως αναφέρει, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη, κρατούν απομονωμένο τον εγγονό τους που ονομάζεται Άκης, στο χωριό, Ζέλι της Φθιώτιδας.

5 σχόλια

  1. Απορίας άξιον:Οι άνθρωποι αυτοί που έκλεψαν τόσα εκατομύρια ευρώ και καλείται τώρα να πληρωσει ο Έλληνας φορολογούμενος δεν ξέρουν τίποτα και δεν ευθύνονται σε τίποτα. Καλά κυρα-Γεωργία μπορεί εσύ να μη έφαγες από τα κλοπιμαία, όμως η κόρη σου γλεντούσε και περνούσε σαν βασίλισσα, ένα χωριατοκόριτσο, που ερωτεύτηκε τον παππού της και τον ανάγγασε να χωρίσει την οικογένεια του και γλεντούσε σκορπόντας αλόγιστα τα κλοπημαία δεν σκέυτηκε ποτέ πως ο Άκης (κολόγερος) του ΠΑΣΟΚ με 10,000 ευρώ το χρόνο της εξασφάλιζε παραμυθένια ζωή;
    Καλά κυρα-Γεωργία ο γαμπρός και η κόρη σου δεν ξέρουν και το παίζουν τρελλοί στη φυλακή, εσύ όμως; Τιπροσπαθείς να καλύψεις τα ασυμβίβαστα; Φτάνει πια η κοροηδία. Μπορεί στο τελος να πιστέψεςι ότι είναι αθώοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΙΤΣΑ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ....
    ΨΩΡΙΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουλάχιστον ρε Άκη άξιζε καθόλου το μουνί ή θα την έβγαζες φθηνότερα με κανά κωλομπαράκι που και πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    1) ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ( ΕΕΤΗΔΕ )
    2) ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 40% ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 35%.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 15 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρα-Γιώργαιναααα . . .

    Τι έλεγες στις φίλες σου και τι σου έλεγαν κι εκείνες
    για την παντρειά της κόρης σου τότε ;

    Α! Το Παρίσι πως σου φάνηκε? σου άρεσε?
    καμάρι εσυ οταν τους έδειχνες τις φωτογραφίες ε?


    [δε μου λές, μεταξύ μας αυτό,
    μήμπως ο γαμπρούλης σου
    σου έγραξε τίποτε στο ονομά σου?
    πω-πωωωώ δυστυχία μουυυυ . .σσσσ]


    ---ο παλιοΒόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση