GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γυμνές Ισπανίδες αθλήτριες που «αναστατώνουν» τους Ολυμπιακούς...

Για τις ανάγκες του ισπανικού περιοδικού «Interviu» φωτογραφήθηκαν γυμνές δύο Ισπανίδες αθλήτριες του στίβου, οι Πατρίθια Σαράπιο και Άννα Τ...

Για τις ανάγκες του ισπανικού περιοδικού «Interviu» φωτογραφήθηκαν γυμνές δύο Ισπανίδες αθλήτριες του στίβου, οι Πατρίθια Σαράπιο και Άννα Τορίχος.
Η 29χρονη Πατρίθια Σαράπιο κατάγεται από την Μαδρίτη και αγωνίζεται στο τριπλούν ενώ η 25χρονη Ανα Τορίχος από την Βαλένθια και αγωνίζεται στα 100 μέτρα με εμπόδια.
Οι δύο σέξι αθλήτριες ποζάρουν όπως τις γέννησε η μαμά τους, ζωγραφίζοντας με σπρέι τους Ολυμπιακούς κύκλους πάνω σε έναν τοίχο.
Το εν λόγω πρωτοσέλιδο έχει κάνει πάταγο στη χώρα της Ιβηρικής και περιμένουν όλοι με ανυπομονησία να το πιάσουν στα χέρια τους.

1 σχόλιο

  1. Πριν λίγο η τηλεόραση ανακοίνωσε περικοπές στα φάρμακα και στα νοσηλεία ύψους 1 δισ. ευρώ, που πιέζει η τρόικα.

    Έρχονται κρεμάλες, άμα πάθουν κάτι οι γονείς μας και οι συγγενείς μας...
    Νομίσαμε ότι ο Σαμαράς έχει τα κότσια να διαπραγματευθεί και τώρα κάνει τα ίδια με τον Βενιζέλο. Ο λαός δεν θα συγκρατηθεί. Έγιναν εκλογές, για να γίνει ο Τόνυ πρωθυπουργός ; Μαύρα μαντάτα για τα 3 κόμματα της φαρσοκωμωδίας.Σε λίγο θα φεύγουν οι βουλευτές και τα στελέχη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά δεκάδες και χιλιάδες. Λϊγες θα είναι οι ώρες και οι μέρες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *