GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάινεν: Χάος που δεν μπορούμε να φανταστούμε αν καταρρεύει το ευρώ...

H Ευρωζώνη βρίσκεται στο πιο επικίνδυνο σημείο της από τότε που η Ελλάδα ξεκίνησε την περιπέτεια των Μνημονίων, προειδοποίησε ο Γίρκι Κατάιν...

H Ευρωζώνη βρίσκεται στο πιο επικίνδυνο σημείο της από τότε που η Ελλάδα ξεκίνησε την περιπέτεια των Μνημονίων, προειδοποίησε ο Γίρκι Κατάινεν.
«Αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη, πολύ επικίνδυνη», εκτίμησε ο Φινλανδός πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Helsingin, ανάλογη με την Ανοιξη του 2012, όταν η Ελλάδα κινδύνευε με κατάρρευση και αναγκάστηκε να υπογράψει το πρώτο μνημόνιο με τους δανειστές της.
Το χάος που θα προέκυπτε από μία κατάρρευση, κατά τον ίδιο, είναι δύσκολο να το συλλάβει κανείς.
Εσπευσε πάντως να επαναλάβει ότι παραμένει υπέρ του κοινού νομίσματος: «Δεν επιδιώκουμε, ωστόσο, τη διάσπαση του ευρώ, αλλά τη διατήρησή του», όπως είπε.

1 σχόλιο

  1. ( Εγώ θέλω την Ελλαδα φορολογικό παράδεισο της Ευρώπης) ...

    Όμως με της μαλακίες του κάθε Κώστα Γιαννακίδη φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ,και η πλάκα είναι ότι ΤΟ 89% του κόσμου είναι εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ και Ευρώ και αυτοί ονειρεύονται ανάπτυξη..

    Βρε μαλάκες τι φορολογία έχει η Βουλγαρία; η Κύπρος; η Τούρκια; τα Σκόπια; η Ρουμανία ; 45%; η ΦΟΥ.ΜΟΥ.ΠΟΥ 23 % ; ..

    Άντε πάρε μέσω όρο μισθό 500 ευρώ ώστε να λες ότι είσαι στας Ευρωπας ,και πες τώρα είμαι ήσυχος έζησα. ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΡΟΥΣ ΜΟΥ..

    Για να κόψουμε τα καλαμπούρια λέω εγώ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ θα αιματοκυλιστούμε για να την πάρομε, ΑΝ ΤΗΝ ΠΆΡΟΜΕ ΠΕΊΣΩ..

    Και όμως ακούω ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΥΜΑΡ-ΚΚΕ-ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ --ΝΟΥ ΔΟΥ-- ΑΝ.ΕΛ. ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ να λένε ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΎΡΟΥ, ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΎ, ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ, ΤΩΝ ΔΡΌΜΩΝ, ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ,και όμως εκεί όλοι ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ...
    Εγώ το ξέρω οι Φιλανδοι, Γερμανοί, Ολλανδοι , Γάλλοι αυτοί θα φύγουν πρώτοι από ευρώ ...

    οι Δικοί μας το ξέρουν; ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση