GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»...

«Δεν έχει σημασία αν μας υποχρεώνουν από έξω ή όχι, εμείς πρέπει να τα κάνουμε έτσι και αλλιώς, έπρεπε να τα έχουμε κάνει χθες» δήλωσε, σχετ...

«Δεν έχει σημασία αν μας υποχρεώνουν από έξω ή όχι, εμείς πρέπει να τα κάνουμε έτσι και αλλιώς, έπρεπε να τα έχουμε κάνει χθες» δήλωσε, σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις, ο βουλευτής της ΝΔ, Άκης Γεροντόπουλος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο αλλά θα εφαρμοστεί η εφεδρεία όπως την είχε προτείνει η ΝΔ και όχι όπως την είχε εφαρμόσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
« Η τρόικα και όλοι στην Ευρώπη έχουν καταλάβει ότι αυτό το μείγμα πολιτικής που πήγαν να περάσουν τα τελευταία δυο χρόνια έχει αποτύχει, επομένως μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε δικές μας προτάσεις και να βρούμε ισοδύναμα μέτρα» είπε σχετικά με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

4 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ
    ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
    ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΔΕΚΟ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ
    ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ, Η ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ
    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε βεβαια πως να τους απολυσεις αφου εσεις τους βολεψατε νδ,πατσοκ,αριστερα,θα σας γαμησουν αν τολμησετε.ουστ κοπριτες ιδια τομαρια ειστε ολοι...ο εκδοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπως ετσι μεγαλε την Πατησε και ο ΓΑΠ απο την αντισταση των βουλευτων και των Υπουργων του να μην ακουμπισουν κανεναν και τιποτα . Αν εκεινος αντεξε 2.5 χρονια εσας σας βλεπω μεχρι τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη. Αλλαγη οικονομικου μοντελου μιας χωρας απαιτει θυσιες και δακρυα πολλα δακρυα διαφορετικα υπαρχει και το χαος, διαλεγεις και παιρνεις. Η αληθεια ωμη και σε οποιον αρεσει αν δεν θελει να αιφνιδιαστει και να σοκαριστει για μια φορα ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε ρε βρυκόλακα Γεροντόπουλε
    τσογλάνι της ΠΟΛΑΝ που πουλησες την Νέα Δημοκρατία.
    ποιός δίνει σημασία τι λες εσύ ρε βολεμένε.
    δούλεψες ποτέ ρε κωλόπαιδο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση