GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς διοικούν οι εργένηδες CEOs...

Οι εργένηδες διευθύνοντες σύμβουλοι αρέσκονται περισσότερο στα ρίσκα, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους αλ...

Οι εργένηδες διευθύνοντες σύμβουλοι αρέσκονται περισσότερο στα ρίσκα, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους αλλά επίσης και να αυξήσουν τη μεταβλητότητα της μετοχής της εταιρείας τους, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.
Επίσης, οι εργένηδες διευθύνοντες σύμβουλοι είναι περισσότερο πιθανό να ξοδέψουν χρήματα σε κεφαλαιακές επενδύσεις, εξαγορές, έρευνα και ανάπτυξη. Έτσι, οι επενδύσεις τους είναι κατά 10% υψηλότερες από το μέσο όρο, ενώ η μεταβλητότητα της μετοχής τους είναι κατά 3% μεγαλύτερη από το μέσο όρο.
Μάλιστα οι ερευνητές αναφέρουν ότι η πιο ριψοκίνδυνη συμπεριφορά των εργένηδων CEOs έχει να κάνει με το ότι αυτοί που είναι ελεύθεροι αναλαμβάνουν μεγαλύτερους κινδύνους από τους παντρεμένους, προκειμένου να ενισχύσουν το στάτους τους και να εμφανίζονται πιο ελκυστικοί σε εν δυνάμει συντρόφους.

3 σχόλια

  1. Αυτό τι θέση έχει ανάμεσα στα αθλητικά θέματα ;;;; Κάποιος εκεί είναι ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς διοικούν οι εργένηδες CEOs;
    ΚΛΑΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΥΛΛΑΚΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *