GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε οδηγός της F1

Σοβαρό ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η οδηγός της Marussia, Maria de Villota η οποία πραγματοποιούσε δοκιμές σε ευθεία στο αεροδρ...


Σοβαρό ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η οδηγός της Marussia, Maria de Villota η οποία πραγματοποιούσε δοκιμές σε ευθεία στο αεροδρόμιο του Duxford όπου αξιολογούσε τις αναβαθμίσεις που έχει ετοιμάσει η ομάδα ενόψει του βρετανικού Grand Prix.
 Τραυματίστηκε οδηγός της F1
Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, η οποία επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, το μονοθέσιο μετά από μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα επέστρεψε στο σημείο που βρισκόταν η ομάδα όταν ξαφνικά επιτάχυνε και έπεσε με μικρή ταχύτητα πάνω σε φορτηγό.
 Τραυματίστηκε οδηγός της F1
Η 32χρονη Ισπανίδα πιλότος, η οποία έκανες τις πρώτες δοκιμές με την Marussia, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Addenbrooke του Cambridge όπου τις παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Maria de Villota έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση