GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στον 29χρονο, από τον εισαγγελέα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 29χρονου αντιεξουσιαστή που κατηγορε...


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 29χρονου αντιεξουσιαστή που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, στο ίδιο μέρος.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 29χρονος προσήλθε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για:
Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές. Ο 29χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου αναφέρει η ert.gr. Ωστόσο –όπως όλα δείχνουν- σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τη δικαιοσύνη καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον συνδέει και με τη «γιάφκα» της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο, η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010.

1 σχόλιο


  1. Οι Αριστερο-αναρχικοι τα προς το ζην τα εξασφαλιζουν μοναχα με ληστειες, με κονδυλια προς ΜΚΟ και αντε και με καμια θεσουλα στο Δημοσιο.

    Ας ελπισουμε μετα τους μεταναστες να ξεβρωμισει ο τοπος μας και απο τους αναρχοκουμμουνιστες.

    Είναι τα γνωστά "παιδιά" όπως τους αποκαλούν τα βοθροκάναλα και οι προοδευτικούληδες δημοσιογράφοι. Αμα λάχει, φοράνε και τις κουκούλες και καίνε την Αθήνα ή την Μαρφιν.

    O γιός του Βούτση, τι κάνει;

    Συνελήφθη για ληστεία τραπέζης, καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη και τώρα...ευρίσκεται έξω.


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
    ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ.
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ Η ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση