GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα προφυλακτικά που αναστάτωσαν το Ολυμπιακό Χωριό (ΦΩΤΟ)

Έρευνα ώστε να διαπιστωθεί πώς βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό προφυλακτικά μάρκας που δεν είναι ο επίσημος προμηθευτής, έχουν ξεκινήσει οι ...

Έρευνα ώστε να διαπιστωθεί πώς βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό προφυλακτικά μάρκας που δεν είναι ο επίσημος προμηθευτής, έχουν ξεκινήσει οι διοργανωτές των...αγώνων.
Η γνωστή εταιρία Durex είναι αυτή που προμήθευσε με 150.000 προφυλακτικά τους 10.800 αθλητές που ζουν αυτές τις μέρες στο Ολυμπιακό Χωριό. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μόνο που η Καρολίν Μπιουκάναν, αθλήτρια από την Αυστραλία, ανέβασε στο twitter φωτογραφία που δείχνει έναν κουβά με προφυλακτικά της εταιρίας «Kangaroo condoms» συνοδεύοντάς την και με το σχόλιο: «Χα, χα, οι φήμες είναι αληθινές. Ολυμπιακό Χωριό!».
Οι διοργανωτές τώρα ερευνούν το πώς βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό χωρίς άδεια τα συγκεκριμένα προφυλακτικά, προφανώς έπειτα και από καταγγελία της Durex η οποία όπως προαναφέραμε είναι ο επίσημος προμηθευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση