GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξερράγη βυτιοφόρο σε βενζινάδικο στη Βουλγαρία

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Ρούσε στη Βουλγαρία δύο άτομα, όταν ένα βυτιοφόρο, φορτωμένο με καύσιμα, εξε...

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Ρούσε στη Βουλγαρία δύο άτομα, όταν ένα βυτιοφόρο, φορτωμένο με καύσιμα, εξερράγη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην πόλη Ράζγκραντ.
Από τους πέντε τραυματίες ένας 38χρονος οδηγός από την πόλη Στάρα Ζαγκόρα και ένας 48χρονος από τη Ράζγκραντ υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους δεν επιτρέπεται η μεταφορά τους στη Σόφια.
Τρεις άνδρες που ήταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων την ώρα της έκρηξης, που σημειώθηκε χθες το βράδυ, υπέστησαν ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με το Sofia News Agency.
Τα γραφεία και τα καταστήματα που ήταν σε κοντινή απόσταση εκκενώθηκαν. Η φωτιά σβήστηκε γύρω στα μεσάνυχτα, αλλά στην περιοχή παραμένει, για προληπτικούς λόγους, πυροσβεστικό όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση