Δεν υπάρχει εύκολη λύση αν θέλουμε να παραμείνουμε στο ευρώ, τονίζει εκ νέου ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας. Εντός των επο...
Εντός των επομένων ωρών ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει το πακέτο με τις προτάσεις που θα παραδώσει την επόμενη εβδομάδα…
στον πρωθυπουργό και προετοιμάζεται για τις συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και εν συνεχεία στο Βερολίνο με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.
«Εμείς πρέπει να μείνουμε ζωντανοί, να κρατηθούμε κάτω από την ομπρέλα του ευρώ, γιατί μόνο αυτή η επιλογή μπορεί να μας προστατεύσει από φτώχεια που δεν έχουμε ζήσει», φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα Βήμα της Κυριακής να έχει πει ο Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας ουσιαστικά σε όλους όσοι “εύκολα πολιτεύονται”.
«Οσοι διαφωνούν δεν είναι πιο αριστεροί από εμένα», -εκμυστηρεύεται ο υπουργός Οικονομίας- «ας σκεφθούν πως και από που μπορούν να βρεθούν 11,5 δισ. ευρώ για να κοπούν σε δύο χρόνια».
Ο κ. Στουρνάρας έχει πάρει τις αποφάσεις του. Το μεγάλο βάρος πέφτει στις περικοπές του κοινωνικού κράτους καθώς όπως υποστηρίζει: «Έχουμε το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην ευρωζώνη, δεν μπορούμε να το συντηρούμε άλλο με δανεικά».
«Ας μη γελιόμαστε. Αν δεν πάρουμε τα μέτρα τα οποία η τρόικα ζητούσε να ξεπερνούν τα 13,5 δις. ευρώ όταν ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο, τότε απειλείται η παραμονή μας στο ευρώ. Και είπα στους αρχηγούς που γνωρίζουν την κατάσταση. Εγώ δε θέλω να είμαι αυτός που θα κρεμάσουν στο Σύνταγμα», προσθέτει σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Στουρνάρας.
ετσι οπως το παει ....σιγουρα θα ειναι στην πλατεια συνταγματος....ειτε αγανακτισμενος ...ειτε αναποδα!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν θα σε ρωτησουμε ρε μαλακα..
ΑπάντησηΔιαγραφήθα κρεμαστειτε ολοι σας βρωμεροι κωλοκλεφτες..
και χεστηκαμε για το ευρω..
Αντε γαμησου ρε αλογομουρη !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟυλοι στοθυς δρομους και τα σοκακια τον Οχτωβρη!!
Ετοιμαστε κρεμαλες στο συνταγμα !!!
Ρε ΜΑΛΑΚΑ δεν μας τρομαζει η φτωχεια !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσενα σε τρομαζει η κρεμαλα !!!
gamise ta ola
ΑπάντησηΔιαγραφήarkei
na sothoun
ta eidika misthologia..
mpouxaxaxaxa
Ενα πουλημενο τομαρι εισαι και εσυ ενας
ΑπάντησηΔιαγραφήραγιας των Τραπεζιτων και οικων,σαν τον Παπακωσταντινου σαν τον Αλογοσκουφη,σαν τον Μακελαρη τον Κουτρουμανη, στο τελος
δεν θα την γλυτωσετε την κρεμαλα στο Συνταγμα ,εσεις και αλλοι πολλοι δοσηλογοι, απατριδες και προδωτες
NA TA ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΙΤΗ.ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΘΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .ΕΧΕΙ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΚΟΠΑΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφή