GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς τηλεφώνησε (από το Παρίσι) στον Ταυρή και του ζήτησε να αποσυρθεί...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR. Αποσύρει και επίσημα την υποψηφιότητά του, για γραμματέας της ΝΔ, ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR.

Αποσύρει και επίσημα την υποψηφιότητά του, για γραμματέας της ΝΔ, ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Φίλιππος Ταυρής, ο οποίος την προηγούμενη φορά ήταν ο επίσημος "ηγετικός" υποψήφιος αλλά δεν τράβηξε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μάλιστα, στον κ. Ταυρή τηλεφώνησε το Σάββατο από το Παρίσι -όπου βρισκόταν για τη συνάντηση με τον Φρ. Ολάντ- ο Αντ. Σαμαράς ο οποίος του ζήτησε να τον "διευκολύνει" και να αποσυρθεί εν όψει της ψηφοφορίας που θα γίνει την Πέμπτη.
Τώρα ο κομματικός μηχανισμός προσπαθεί να πριμοδοτήσει την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη, γεγονός που έχει κάνει έξαλλο τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος συνεχίζει μέχρι στιγμής να θεωρείται φαβορί.

4 σχόλια

  1. Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις στο ΒΗΜΑ για την γύμνια του ΣΔΟΕ.

    Οι κυβερνώντες που δήθεν κόπτονται να κυνηγήσουν την φοροδιαφυγή αρνούνταν να αντικαταστήσουν τους 20 ανεπαρκείς υπαλλήλους της υπηρεσίας με άλλους 30 πιο παραγωγικούς όπως τους είχε ζητήσει ο Ι. Διώτης.

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο έως πρόσφατα επικεφαλής του ΣΔΟΕ είχε ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών δύο πρώην υπουργών , δύο πρώην πολιτικών και πέντε νυν βουλευτών. Συνολικά το ΣΔΟΕ εξετάζει 1.000 φακέλους πολιτικών που υπηρέτησαν από το 1974 ως σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να κάνουν άγαλμα στο Διώτη που έβαλε το "δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων", μήπως και ξεβρομίσει κάποτε ο τόπος, αυτοί τον αντικατέστησαν!!!!
    Τέτοια λαμόγια είναι.
    Αλλά το ίδιο δεν έκαναν και με τον αστυνομικό Διευθυντή της Πάρου;
    Μετά από αυτά πώς μπορεί να έχει ελπίδες αυτός ο τόπος και αυτός ο (συμμέτοχος) λαός;
    Γιατί ο λαός κυρίως με αυτούς που εκλέγει είναι συμμέτοχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗ
    ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΥΒΕΙΣ
    ΟΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο!! Συνεχίζει τις διακοπές του στην Αιδηψό ο Τσίπρας!!!
    Μέχρι και ο ΓΑΠ γύρισε Αθήνα!

    Μπορεί οι εξελίξεις στην οικονομία να είναι ραγδαίες και οι πιέσεις για την Ελλάδα ασφυκτικές, ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
    δεν φαίνεται να πτοείται παρόλο που ήδη έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γιωργάκη στο ποιος θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές, μιας και ο Γιωργάκης επιστρέφει στην Αθήνα στα μεσοδιαστήματα των διακοπών!

    και στα άλλα ...Σούργελα:
    Ο Μπένυ κόβει δύο ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ !!

    Αλλαγή ακόμη και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ανασυγκρότησης της παράταξης που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
    Στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές επτά ακτίνες από τις εννιά που έχει σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση