GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορκίστηκε στη βουλή ο Γκλέτσος...

Ορκίστηκε χθες...

Ορκίστηκε χθες...
ως μετακλητός υπάλληλος ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος στις περασμένες εκλογές ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στο νομό Φθιώτιδας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος, μακρινός εξάδελφος του γνωστού ηθοποιού και μάχιμου Δήμαρχου πλέον της Στυλίδας, ορκίστηκε μαζί με άλλους δύο μετακλητούς υπαλλήλους ενώπιον του Γ.Γ. της βουλής Θάνου Παπαϊωάννου.

1 σχόλιο

  1. Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας...???????

    Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

    Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

    Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

    Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

    Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι ...12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

    Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

    Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

    Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

    Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.

    Έτσι είναι, λοιπόν!
    H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.

    Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών

    Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…

    Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.

    ΝΑ ΧΑΊΡΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΏΝ, ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ, ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΈΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ,,ΑΛΛΑ ΠΆΡΕ ΈΝΑ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΉΣΥΧΟ Ο-Λ-Α ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ ) ΕΔΩ ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ TV..

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ!!!!!

    Η Ό.Π.Λ.Α ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΆ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *