GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ”Ξένιος Ζευς” είναι πογκρόμ»

Την αντίθεση του με «κάθε είδους πογκρόμ» που «προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ...

Την αντίθεση του με «κάθε είδους πογκρόμ» που «προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας.
«Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρικ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ό,τι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν, τον πολιτισμό μας», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας και αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Δημήτρης Τσουκαλάς, σχολιάζοντας την κωδική ονομασία της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. και αναρωτήθηκε αν και σε αυτό το «επιχειρησιακό σχέδιο» της κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
«Το γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο;» διερωτάται με νόημα ο κ. Τσουκαλάς κλείνοντας τη δήλωσή του.

7 σχόλια

  1. Σε όλους τους αγαπητούς αριστερούς και συναφή, καθώς και σε αυτούς που δίνουν δουλειά σε ξένους και όχι σε έλληνες, μια ευχή. Εύχομαι τα παιδιά σας να πάθουν ότι ο άνθρωπος (Κανταρης) που προσπάθησε να πάει την γυναίκα του στο νοσοκομείο για να γεννήσει ή η γυναίκα του ξενοδόχου στην Αθήνα. Και εσείς να ζήσετε πολλά χρόνια για να τους θυμάστε και να συνεχίσετε την αγάπη σας για τους μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απίστευτη υπόθεση είδε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τις καταγγελίες για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών από καθηγητή, και μάλιστα διευθυντή σχολείου, στην Ιεράπετρα.


    Κυριακή, 13 Μαΐου 2012
    ΝΔ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ!
    O διευθυντής (σύζυγος υποψήφιας με την ΧΑ στο Λασίθι) διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ μετά από τις καταγγελίες για προπαγάνδα μέσα στο σχολείο. Σήμερα βγήκε στον τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩΝΕWS να απαντήσει στις καταγγελίες, μιλώντας για τις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος στο σχολείο, στην κοινωνία κτλ. Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια. Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς με τον διευθυντή. Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Δημητράκη Τσουκαλά, έγινες βασιλικότερος του βασιλέως.
    Την ίδια γνώμη είχες ως ΟΤΟΕ με τις μαγκιές του Τσίπρα με τους λαθρομετανάστες της Νομικής και μετά της Υπατίας;
    Τί κρίμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ:ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 5%.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν δέχεται την παρουσία των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.

    Το αριστερίστικο καθεστώς προσπαθεί ως συνήθως απ' την πλευρά του να επιβάλλει την φασίζουσα νοοτροπία της επιβολής της μειοψηφικής άποψης.

    Να γιατί η Χρυσή Αυγή πολλαπλασίασε τα ποσοστά της.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση