GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Δεύτερη εμφάνιση της Lady Gaga με ρούχο από... κρέας!

Θα θυμάστε βέβαια την εμφάνιση της Lady Gaga με το κουστούμι που ήταν φτιαγμένο από πάνω μέχρι κάτω από μπριζόλες... Τώρα η σταρ έκανε μί...

Θα θυμάστε βέβαια την εμφάνιση της Lady Gaga με το κουστούμι που ήταν φτιαγμένο από πάνω μέχρι κάτω από μπριζόλες...
Τώρα η σταρ έκανε μία ακόμα εμφάνιση με το ίδιο... υλικό μόνο που αυτή τη φορά το παράκανε λίγο σε ό,τι αφορά το σχέδιο και φόρεσε κορσέ που δεν τόνιζε καθόλου ωραία τις καμπύλες της καθώς φαίνεται πως οι... σπαλομπριζόλες δεν έβγαζαν άλλο πατρόν!
Η Lady Gaga εμφανίστηκε χθες το βράδυ στη Ρουμανία και οι θαυμαστές της έμειναν άφωνοι με το ρούχο που φορούσε, όχι τόσο επειδή ήταν φτιαγμένο από κρέας, αλλά επειδή έδειχνε σαν να έχει πάρει κάποια κιλάκια ενώ το δέρμα της είχε όψη... φλοιού πορτοκαλιού.
Πληροφορίες: gossiptv

1 σχόλιο

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση