GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας...

'' Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει''(Cesare Deve Morire) είναι μία νέα ταινία αυτής της εβδομάδας. Αυτή η κοινωνική ιτ...


'' Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει''(Cesare Deve Morire) είναι μία νέα ταινία αυτής της εβδομάδας. Αυτή η κοινωνική ιταλική ταινία έλαβε την Χρυσή Άρκτο καλύτερης ταινίας του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου. Το δημιούργημα των αδερφών Ταβιάνι αποτελεί ένα ύμνο στον ανθρωπισμό.
 Η δεύτερη ταινία ονομάζεται Cosmopolis και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντον Ντε Λίλο. Περιγράφει την πτώση του καπιταλισμού μέσα από την τελευταία μέρα ενός δισεκατομμυριούχου. Πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάτκινσον και η Ζιλιέτ Μπινός.  Προβάλλεται επίσης η γαλλοελβετική ταινία ''Η αδερφή μου'' (L' Enfant d' en haut/ Sister), ένα δυνατό δράμα πoυ συγκινεί.Η περιπέτεια της εβδομάδας είναι η ''Αντιμέτωποι με τον χρόνο'' (Looper) με τον Μπρους Γουιλς. Εκτυλίσσεται το 2045 σε μία εγκληματική κονωνία του μέλλοντος. Τέλος, προβάλλεται μία ταινία που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων  για τον εορτασμό της Κωνσταντινούπολης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2010. ''Η αξέχαστη πόλη''(Do not forget me Instanbul) αποτελείται από 6 δεκαπεντάλεπτα φιλμς και είναι αφιερωμένη στην Κωνσταντινούπολη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση