GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαγκάτσης ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ- Τί θα κάνει ο Σαρρής;

Eκλογές προκύρηξε για την 6η Οκτωβρίου η ΕΠΟ, μετά από ακόμη ένα επεισοδιακό ΔΣ. Η διορία για τις υποψηφιότητες εκπνέει 10 ημέρες πριν τι...

Eκλογές προκύρηξε για την 6η Οκτωβρίου η ΕΠΟ, μετά από ακόμη ένα επεισοδιακό ΔΣ. Η διορία για τις υποψηφιότητες εκπνέει 10 ημέρες πριν τις εκλογές...με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να κάνει γνωστό ότι δε θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρεία.
Μοναδικός υποψήφιος μέχρι στιγμής είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, καθώς όσο και να πιέστηκε από προέδρους Ενώσεων ο Γιώργος Σαρρής δεν κατέθεσε επισήμως υποψηφιότητα.
Ένταση προσκλήθηκε ανάμεσα στους Χατζηαποστόλου και Παλάσκα και τον πρόεδρο της ΚΕΔ. Ο πρώτος του ζήτησε να παραιτηθεί από τη νυν θέση του από την στιγμή που θα είναι υποψήφιος, όμως ο Σαρρής δεν του απάντησε. Στη συνέχεια ο δεύτερος πήρε τον λόγο και είπε: «με όσα έχουν συμβεί με τις αξιολογήσεις των διαιτητών και των παρατηρητών είσαι κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπορείς αύριο να είσαι πρόεδρος της ΕΠΟ.

Πληροφορίες: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση