GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρος ο δοσιλογισμός σε ενα βίντεο

Σ.Σ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ EMAIL” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.   Η κυρία Ρόδη Κράτσα, Ευρωβουλευτής Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού...

Σ.Σ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ EMAIL” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.  
Η κυρία Ρόδη Κράτσα, Ευρωβουλευτής Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012, υπέρ της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.
Όποιος θέλει να δει ενα κρεσέντο δοσιλογισμού ας παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο…
Δείτε το βίντεο….

2 σχόλια

  1. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 26 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



    Στην εταιρεία αυτή, εταιρία ρουφιάνων και δωσίλογων τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος. Δεν μπορεί όλοι οι υπάλληλοι Κτηματολογίου να θεωρούνται απατεώνες και κλέφτες,εξαιτίας του αρρωστημένου κλίματος που επικρατεί στην εταιρεία. Όλοι στους δρόμους να πέσει η κυβέρνηση του Μνημονίου. Να τιμωρηθούν τώρα τα λαμόγια στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ.

    Στο Κτηματολόγιο ΑΕ έγιναν οι πρώτες απολύσεις για πολιτικούς λόγους. Απολύθηκαν λοιπόν υπάλληλοι (με συμβάσεις έργου αλλά και αορίστου χρόνου) των οποίων τα πολιτικά φρονήματα φαίνεται να ήταν γνωστά στη διοίκηση του Κτηματολογίου καθώς και στην κυρία Μπιρμπιλή! Εδώ ξεκίνησαν οι απολύσεις στο δημόσιο μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Γιατί, σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας Ημερισίας, μετά το πόρισμα Pακιντζή περί παράνομων προσλήψεων, απολύθηκαν δέκα εργαζόμενοι οι οποίοι όμως πέτυχαν με δικαστική απόφαση να αμείβονται κανονικά και έτσι λαμβάνουν κανονικά τον μισθό τους από το σπίτι! Βλέπουμε λοιπόν ότι η διοίκηση του Κτηματολογίου και η δικαιοσύνη έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά.Σαν πρωτοβουλία βέβαια είμαστε ενάντια στις απολύσεις αλλά γιατί τέτοιες διακρίσεις κύριε Αρβανίτη?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κρατσα ειναι γνωστη δοσιλογος,κρατατε αποκομματα θα περασουν ολοι απο ειδικο δικαστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση