GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν θέλαμε να γίνουμε αστυνομικοί, θα δηλώναμε τη σχολή»

«Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε αστυνομία στη θέση της αστυνομίας. Αν θέλαμε να γίνουμε αστυνομικοί, όταν δίναμε πανελλήνιες, θα δηλώναμε ...

«Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε αστυνομία στη θέση της αστυνομίας. Αν θέλαμε να γίνουμε αστυνομικοί, όταν δίναμε πανελλήνιες, θα δηλώναμε τη σχετική σχολή».
Με αυτή τη δήλωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αντέκρουσε τα όσα προσάπτονται στο κόμμα του μετά τις επιθέσεις μελών της σε πάγκους μικροπωλητών το Σαββατοκύριακο.
«Θεωρούμε ότι με την πράξη μας επιτέλους ξύπνησε το ελληνικό κράτος» πρόσθεσε ο βουλευτής μιλώντας στη ΝΕΤ.
«Δεν τίθεται θέμα αντιποίησης αρχής, όπως λένε αυτοί οι αστοιχείωτοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο Η. Κασιδιάρης.
Μιλώντας για τα περιστατικά, δήλωσε ότι «αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι» αλλά πως «η πραγματική βία ασκείται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών».
«Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να ρωτήσει αν είναι νόμιμο το προϊόν που αγοράζει» συνέχισε τονίζοντας πως το κράτος δεν διασφαλίζει το δικαίωμα αυτό στους πολίτες του.
Επιτέθηκε, μάλιστα, στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως την περασμένη βδομάδα «ο κ. Χατζηδάκης είχε πει θα τελειώσουμε με το παρεμπόριο αλλά δεν έκανε τίποτα».
Όπως είπε, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει «μήνυση σε βάρος του αρχηγού της Αστυνομίας» για τις κλούβες έξω από τα γραφεία του κόμματος.

6 σχόλια

  1. Να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε το ηρωικό όνομα ΄ Καραϊσκάκης¨για το βλαχομπαρόκ πιθήκι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δένδιας απαντά στις γελοιότητες: «Δεν είμαι μασώνος»
    ... Νεφελίμ όμως δεν διαψεύδει ότι είναι!
    _____________________________________________
    Λάθος του Δένδια που κάθεται και απαντάει στις παπαριές Κασιδιάρη ότι είναι μασώνος κ.λπ
    γιατί ως γνωστόν η μαλακ@@
    δεν παλεύεται και όλο και κάποιος θα βγει να πει ότι, "λες κι αν ήταν θα μας το έλεγε, άσε που δεν διαψεύδει και ότι είναι προστάτης των Ροτσίλντ άρα είναι νεφελίμ"..

    Το λάθος του είναι ότι έδωσε αναφορά. Γιατί οι ΚΟΠΑΝΟΙ και πάλι δε θα καταλάβουν. Δείτε τα σχόλια και θα βγάλετε συμπεράσματα.
    Λοιπόν, ο μασώνος, αν ερωτηθεί, υποχρεούται να δηλώσει την ιδιότητά του ή να σιωπήσει.
    Άρα, από τη στιγμή που λέει όχι, το όχι ισχύει.

    Τώρα, για τους βλάκες που ζητούν πιστοποιητικά από όλον τον κόσμο, εγώ πιστεύω ότι στην πραγματικότητα και αυτοί είναι μασόνοι, σιωνιστές (συντηρητές των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών), νεφελίμ, ζόμπι και ηλίθιοι.
    Και κακώς ο κάθε Δένδιας τους απαντά.


    Οι αμμορφωτοι της Χρυσης Αναγούλας μαζι με τα αδερφια τους Συριζαιους-Καμμενους -Κουκουεδες...κτλ.

    Δεν μπορουν να ενταχθουν στη πραγματικοτητα πολυ απλα.
    ________ Έχουν αυτο το προβλημα.

    Και να τους λες οτι ο ήλιος ανατέλει απο την ανατολη αν τους εμαθαν στις οργανωσεις τους οτι ανατελει απο τη δυση παει τελειωσε!!

    Ζουν ο καθενας απο αυτους στο δικο τους κοσμο.
    Οι μεν στη Βενεζουελα,
    οι αλλοι στην Βορεια Κορεα,
    αυτοι στην Ναζιστικη Γερμανια
    και στους Θεους του Ολυμπου...

    τραγικοι ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και γαμήσου χρυσαλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέει πάλι η μπαλαρίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζευτητε ρε αφήστε τις βλακείες θα. Σκοτωθουμε σαν τους Συριους??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου ρε βλάκα χρυσό αυγό..

    1) έδειραν στην Γεμανια τα αλλά νασιστακια Ελληνες γιατί ήταν μετανάστες..

    2) Μαχαίρωσαν τον Ταξιτζή στην Αθήνα γιατί κουρευόταν σε ΝΌΜΙΜΌ μετανάστη και του έσπασαν το μαγαζί.

    3)Οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί έγιναν μετανάστες ΓΙΑΤΊ , ΒΟΜΒΆΡΔΙΖΑΝ της χώρες τους (ΙΡΑΚ ο Σαταμ Χουσειν είχε χημικά έλεγαν, ΕΊΧΑΝ ΗΛΊΘΙΕ; όχι είχαν πετρέλαια και πήραν δώρο και το Κουβέιτ.. Η Λιβύη τι είχε πυρηνικά; πετρέλαιο είχε !!!! Η Συρία τι είναι το προπύργιο για επίθεση στο ΉΡΑΝ ,τι έχει το ΙΡΑΝ πετρελαίο... ΑΝ ΈΛΘΟΥΝ οι αυτοί στην Ελλάδα με το Δουβλίνο 2 που τα παίρνουμε για να τους έχουμε εδώ ποιοι φταίνε ρε; σκατό κέφαλε; ανεγκέφαλε....Δεν σε είδα να πας να καταλάβεις το Λιμάνι, το αεροδρόμιο, τα νησιά που ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ..ΑΝ ελθει ο ΑΜΠΤΟΥΛΑΧ ΣΚΑΤΑΣ ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ και τα αρωγαση τι θα κανετε τοτε; κο κο κο ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!!!...ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ... δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε μαζί τα έφαγα με τον πάγκαλο , ούτε μαζί πρωδοσαμε τον ΟΤΣΑΛΑΝ, ούτε μαζί κατεβάσαμε τη σημαία ,,,ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΛΗ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΝΟΝΤΕ Φ-Υ-Λ-Α-Κ-Ή ..ΟΛΟΙ ... Ξέρετε κανένα εργοδότη να πιάνει τον υπάλληλο του να το κλέβει και να τον κρατά στη δουλειά του; ..Στο Στράτο καύσιμα νοθευμένα!!! γιατροί φακελάκι, Διευθυντής τησ ΖΑΚΎΝΘΟΥ έπαιρνε το επίδομα της πεθαμένης θείας του ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ,,ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΣΚΑΤΑΔΕΣ

    Μπουτζουκας Τηλέμαχος ..Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση