GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κρήτη για θέματα τουρισμού η Ο. Κεφαλογιάννη

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό, τις ειδικές και γενικές υποδομές, θα συζητήσει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε συναντήσεις...

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό, τις ειδικές και γενικές υποδομές, θα συζητήσει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε συναντήσεις που θα έχει, σήμερα και αύριο, στην Κρήτη με εκπροσώπους της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και του ξενοδοχειακού κλάδου.
Η υπουργός θα συναντηθεί σήμερα με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σ. Αρναουτάκη, το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Ι. Κουράκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Α. Μεταξά και τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Ι. Μπρά.
Αύριο η κ. Κεφαλογιάννη, που θα συνοδεύεται από το γενικό γραμματέα τουριστικών υποδομών και επενδύσεων Γ. Πυργιώτης, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Ρεθύμνου Μ. Τσακαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση