GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Δύσκολα κάνεις κατάληψη στο Χάρβαρντ

Χωρίς την καθιερωμένη εισαγωγική τοποθέτηση αλλά απαντώντας κατευθείαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρε...


Χωρίς την καθιερωμένη εισαγωγική τοποθέτηση αλλά απαντώντας κατευθείαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 77ηςΔιεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πως θα αντιδρούσε στην περίπτωση που ως φοιτητής του Χάρβαρντ έπρεπε να παρακολουθήσει διάλεξη του Γ. Παπανδρέου.
«Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Εκτός και αν το μάθημα είναι «τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση«.
Βεβαίως και θα διαμαρτυρόμουνα αν ήμουν φοιτητής. Η κλίμακα της αντίστασης νομιμοποιείται από την αποδοχή της στο κοινωνικό σύνολο. Πάντως στο Χάρβαρντ θα ήταν λίγο δύσκολο να γίνει κατάληψη», απάντησε ο κ. Τσίπρας.
Ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ο Αλ. Τσίπρας μίλησε για απώλεια διαπραγματευτικών όπλων:
«Μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, εξαντλήσαμε τα ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα της Ελλάδας. Η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί να μην περάσουν τα μέτρα, πρόσθεσε τονίζοντας ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί ο «ολισθηρός δρόμος προς την καταστροφή».
«Στις εκλογές», πρόσθεσε σύμφωνα με το ethnos.gr, «χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για το σχηματισμό κυβέρνησης η οποία θα μπορούσε να κερδίσει όσα θέλει ο ελληνικός λαός. Η ευκαιρία αυτή χάθηκε κάτω από την πίεση των απειλών, των τρομοκρατικών διλιμμάτων και την εξαπάτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση