GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Στον (υφυπουργό του Σημίτη) Ν. Μπίστη "παραδίδει" την ΔΗΜΑΡ ο Φ. Κουβέλης...

Οργανωτικές εσωκομματικές αλλαγές και πρωτοβουλίες για τη σύγκλιση με άλλες πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου χώρου του δημοκρατικού σοσια...

Οργανωτικές εσωκομματικές αλλαγές και πρωτοβουλίες για τη σύγκλιση με άλλες πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού δρομολογούνται από το κόμμα του Φ. Κουβέλη.
Μάλιστα, τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ - με πιο ηχηρή περίπτωση του Νίκου Μπίστη που προκαλεί πολλές συζητήσεις και στο εσωτερικό του κόμματος ως προς τον προσανατολισμό που αποκτά-αναβαθμίζονται, αποκτώντας κρίσιμους ρόλους. Ο Σάκης Παπαθανασίου αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού ενώ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης ορίστηκε υπεύθυνος προγράμματος. Παράλληλα, ο κ. Μπίστης, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής επικοινωνίας της ΔΗΜΑΡ, αναλαμβάνει να οργανώσει τις πρωτοβουλίες για συνάντηση με άλλα κόμματα και πολιτικές δυνάμεις με στόχο τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, ενώ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπ. Λυκούδης θα έχει την ευθύνη γενικού πολιτικού συντονισμού επί αυτού του ζητήματος.
Η επιλογή του κ. Μπίστη, ο οποίος υπήρξε υπουργός επί κυβέρνησης Σημίτη και έχει ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ, θεωρείται «σήμα» και προς το εσωτερικό του κόμματος. Τις τευλευταίες ημέρες δημόσια εξελίσσεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Μπίστη με τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οδ. Βουδούρη ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ενώ θεωρεί, σε αντίθεση με τον κ. Μπίστη, ότι πρέπει να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος πολιτικής επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

13 σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
    ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ
    ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΕΔΩ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΖΩΕΣ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ , ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΛΑ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά σας κάνουν, αυτούς αξίζετε, παπαρολόγοι του διαδικτύου ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΈΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΚΌΜΑ .. ΌΛΟ ΜΠΑΊΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΊΓΕΣΤΑΙ..

    ΣΚΑΣΤΈ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΆΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ...

    19 Σεπ 2012 3:52:00 π.μ. εσύ ρε χρυσό χαζό είσαι η μου φαίνεται ότι προπαγανδίζεις!! ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Π.Λ.Α ξέρεις τι είναι η Ο.Π.Λ.Α ; στην Σιέρα Μαεστρα από 80 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ξεκίνησε η επανάσταση , ΔΕΝ θα είναι εύκολος ο δρόμος για να γυρίσει ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΡΑ έτσι που τα κάνανε θέλει ΑΊΜΑ πολύ ,ΓΙΑΤΙ είναι το φασισταριο από την μια, οι αριστεροί της πλακάς από την άλλη , το καπετανάτα του κάθε επαγγέλματος και οργανισμού από την παρά-άλλη (βλεπε δικαστές, αστυνομικούς, γιατρούς, στρατιωτικούς, δημοσίους υπαλλήλους που δεν πάτησαν ποτέ σε υπηρεσία , κλέφτες πολίτες που έκλεβαν την θέση κάποιου γιατί είχε τον Κεφαλογιαννη - Βενιζέλο- Τραγακη -Λοβέρδος - Παπαρηγα - Τσιπρα, Μπαρπαρουση, κολλητό) Νομίζεις ότι δεν τους ξέρομε; ουυυ

    Υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι από αυτούς τους χώρους και επαγγέλματα αλλά αν θα πήγαινες κόντρα σε αυτούς σε διαλουσαν σε κατασπάραζαν .. Η ΏΡΑ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ για να εφαρμόσουμε τα ισοδύναμα και την ισοπολιτεία, το ξέρουν και το ξέρουμε , γι' αυτό και δεν ΘΑ αγοράσει κανείς πούστης τίποτα γιατί θα γίνει κατασχέσει υπέρ του ΛΑΟΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Απειλεί με Κίνημα ο πορτογαλικός Στρατός!


    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οδηγείται η Πορτογαλία καθώς για πρώτη φορά μετά την "επανάσταση των γαρυφάλλων" οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας απειλούν με Κίνημα και επέμβαση στην πολιτική ζωή αν συνεχιστεί η πολιτική του Μνημονίου που έχει εξαθλιώσει (και...) τους Πορτογάλους και καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας Pedro Passos Coelho σε παραίτηση (για την ακρίβεια του ζητούν να "μεταναστεύσει")!

    Στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (AP) κατηγορεί παράλληλα την πορτογαλική κυβέρνηση συνασπισμού ότι «καταστρέφει τη χώρα» και πως «έχει μετατρέψει τον λαό της χώρας σε ινδικά χοιρίδια για κοινωνικά πειράματα με τα νέα μέτρα λιτότητα;».

    «Είναι φανερό ότι οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί από αυτή την κυβέρνηση έχουν αποτύχει. Έχουν επικεντρωθεί στην εκθεμελίωση των εργαζομένων και των κοινωνικών τους δικαιωμάτων με το να επιβάλλουν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητας, περισσότερη ανεργία και περισσότερη ανασφάλεια» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (ΑΡ).

    Η ένωση όμως των στρατιωτικών των πορτογαλικών ενόπλων δυνάμεων προχωρά και ένα βήμα παραπάνω εκτός από συστάσεις:


    Προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι δεν μείνει άπραγη στο νέο κύμα λιτότητας, που σαρώνει την πορτογαλική κοινωνία!
    Στην ανακοίνωσή της η AP τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μείνει απλός παρατηρητής «όσο αυτή η αχρεία αυτή επίθεση προετοιμάζεται» υπενθυμίζοντας ότι «δεν είναι στην νοοτροπία του Στρατού να αποφεύγει καταστάσεις»!

    «Κύριε πρωθυπουργέ για το καλό της Πορτογαλίας και των Πορτογάλων κάντε τους τη χάρη παραιτηθείτε τώρα και φύγετε από τη χώρα»(!), αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση η οποία έρχεται ύστερα από την άδεια της ΑΡ προς τους Πορτογάλους στρατιωτικούς να παραβρεθούν στις συγκεντρώσεις του Σαββάτου καθώς και αυτοί είναι πολίτες»

    Η ΑΡ κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση της Πορτογαλίας ότι έχει «μετατρέψει τους φτωχούς σε άθλιους και τη μεσαία τάξη σε νεόπτωχους οδηγώντας μια ρημαγμένη χώρα χωρίς κανένα στόχο στην άβυσσο». Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι με σαφή προειδοποίηση ότι "οι πορτογαλικές ένοπλες δυνάμεις θα αναγκαστούν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους"!


    «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην Τρόικα και σε κανένα άλλο να συνεχίσουν. Έχουμε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπερασπιστούμε το πορτογαλικό σύνταγμα και δεν μπορούμε, ούτε και πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα έθνος με 900 χρόνια ιστορία να μαραζώσει επειδή εσείς αποφασίσατε να κάνετε την Πορτογαλία όμηρο των διεθνών οικονομικών κύκλων».

    Τέλος η ΑΡ υπενθυμίζει στον Coelho ότι "Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχει ορκιστεί στην υπεράσπιση της χώρας, να περιφρουρεί το σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας και αποκηρύσσουν κατηγορηματικά τις πολιτικές που ακολουθούνται γιατί είναι αντίθετες με αυτά που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ορκιστεί".

    Είναι η τρίτη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες που η Associação de Praças απευθύνει ανάλογη προειδοποίηση στην πορτογαλική κυβέρνηση και λένε ότι "είναι η τελευταία"! Φαντασθείτε να είχαν και εξωτερική απειλή να αντιμετωπίσουν και να τους αφόπλιζε η πολιτική του Μνημονίου τι θα έκαναν: Θα είχαν μπουκάρει με τα άρματα στο πρωθυπουργικό γραφείο!

    αντιγραφή Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19 Σεπ 2012 4:59:00 π.μ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .......
    ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ?!?!
    ΓΡΑΦΕΙΣ "ΣΕΝΤΟΝΙΑ" ?!?!? .... ΩΩΩΩ ΜΕΓΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ !!!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ?!?!?

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΠΙΣΤΗ Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ.

    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ .....

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΨΗΛΑ
    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .......
    ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ?!?!
    ΓΡΑΦΕΙΣ "ΣΕΝΤΟΝΙΑ" ?!?!? .... ΩΩΩΩ ΜΕΓΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ !!!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ?!?!?

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ..........
    19 ΣΕΠ 2012 6:36:00 Π.Μ

    -----------------------------------
    ΆΚΟΥ ΜΑΛΆΚΑ ... ΕΧΘΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΊΑ (που φυλάσσετε από την αστυνομία) ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΊΑ ΌΤΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΙΝΣΟΥΛΊΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΉΣΩ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ..ΚΑΙ ΕΠΙΔΊΔΕΙ ΕΊΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ... ΓΡΆΦΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΌΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ...

    ΕΟΠΠΥ ΚΕΠΑ Ηρακλείου Κρήτης ώρα 12 μεσημέρι ΛΕΓΟΜΕ Μπουντζουκας Τηλέμαχος του Ιωάννη γεννημένος το ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ...ΠΑΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟ ΧΧΑΧΑΝΟ...

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΡΑΓΙΑ, ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ, ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ...

    Ο ΔΙΑΧΙΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ, ΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .. ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥΝ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΟΥ.. ΠΉΓΑΙΝΈ ΤΆΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΆΝΤΑΓΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ...ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ απλυτο κουμμουνη που εισαι στην οπλα να πας να αυτοκτονησεις οσο ειναι καιρος μαλακα του κερατα.
    Και επειδη λιγοι ξερουν τι ειναι το σκατογαμημενο οπλα δειτε το :

    http://istoria.forumotion.com/t1099-topic

    Καταλαβες μαλακα γαμω το σπιτι . Γιατι εαν ηξερε η μανα σου οτι θα εβγαινες τοσο μπασταρδο θα σε σκοτωνε απο την κουνια σου παλιομαλακα του κερατα.
    Γαμω τον κουμμουνισμο σας γαμω.
    Αντε γαμω τις μαλακιες που γραφεις παλιοκοτα . Θα παρεις και μαζι σου λες δυο τρεις. Εσυ χεζεσε πανω σου αμα ακουσεις κανα μηχανακι να μαρσαρει πουστρα του κερατα.
    Μαλακα κοτοπουλο, χεστη βρωμοκουμμουνιστη . Γαμω την αριστερα σας γαμω και το μουνι της μανα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπρρρρρ......

    άντε στον τάφο σου, ΤΟΤΕ

    θεομαλάκα, έ θεομαλάκα ανεφκέφαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπουζούκα του κώλου ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω διαβάζεις δημοκρατικό μπλοκ του Ταΰγετου χα χα χρυσό χαζό αυγό, σας ξέρουμε ρε τι προδότες είστε.

    Είστε τα παρακλάδια της γκόλντεν ντάουν στην Ελλάδα που χρησιμοποιούν κάθε παρασυστημικό μέσο αλλα αποφεύγουν να μας πούν το πότε επικράτησε και σε ποιά χώρα ώς επίσημη θρησκεία ο παγανισμός , ο σατανισμός , ο αποκρυφισμός ή κάποια άλλη σκοτεινή μυστηριακή συστημική οργάνωση που επικαλούνται.

    Ακόμη και ο ίδιος ο Φύρερ , ο Αδόλφος Χίτλερ επιμελώς το απέκρυπτε με κάθε τρόπο στο δημόσιο διάλογο γνωρίζοντας ότι εάν το έλεγε δημοσίως θα επιβεβαίωνε τον τίτλο του παρανοϊκού στις ανθρώπινες μάζες.

    Είναι κοινό μυστικό στους κύκλους τους ότι μεταξύ των μυημένων στελεχών της γκόλντεν νταουν συνυπάρχουν δεδηλωμένοι σατανιστές ακόμη και στην Ελλάδα.

    είστε ΦΊΔΙΑ και κάποιοι πρέπει να σας πατήσουμε τα κεφάλια και αυτή την φορά θα σας τα κόψουμε πραγματικά από την ΡΊΖΑ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α ..Πως ειπαμε πως σε λενε ..ααα ξερω ΚΕΤΑΣΜΠΙΤΗ ..ΑΑΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτό ξέχασε να βάλεις χα χα χα για να φτιάξεις την καλή προπαγάνδα του παρακράτους που πατέ να στήσετε .. πόσο ηλίθιοι είστε τελικά!!!!
    -----------------------------------
    Άρης Βελουχιώτης: Ένας Πορτοφολάς, Παιδεραστής, Μέθυσος και Ψυχοπαθής Σαδιστής Δολοφόνος ο Ήρωας του ΚΚΕ.

    Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πυροβολικό, όπου καθαιρέθηκε από το βαθμό του Δεκανέα λόγω της κομμουνιστικής του δραστηριότητας μέσα στην Μονάδα του. Μετά την απόλυσή του επανήλθε στην Αθήνα, όπου προσλήφθηκε για βοηθητικές εργασίες στον παράνομα τότε εκδιδόμενο "Ριζοσπάστη". Στο μεταξύ όμως, από την ηλικία των 20 ετών, επιδόθηκε και σε άλλου είδους δραστηριότητες, όπως κλοπές, πλαστογραφίες, ψευδορκίες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο δεύτερος στην κομματική ιεραρχία του ΚΚΕ, αναφέρει στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», ότι ο Άρης Βελουχιώτης ήταν μεταξύ άλλων και πορτοφολάς: «Από το 1923-1925 μπήκε στη νεολαία, στην ΟΚΝΕ. Είχε μπλέξει παλιά με πορτοφολάδες. εμείς δεν το ξέραμε βέβαια αυτό. Κάποτε όμως οι αντιδραστικές εφημερίδες γράψαν ότι οι κομμουνιστές είναι αλήτες σαν τον Κλάρα».

    Το όνειδός του τελικά σα «δηλωσίας», μαζί με την έμφυτη ομοφυλοφιλία του, δημιούργησαν μια εκρηκτική ψυχοπαθολογία που έβρισκε διέξοδο μόνον σε μια πρωτοφανή σκληρότητα και σαδισμό προς τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα προς τους αντιπάλους του. Ακόμα και οι σύντροφοί του στο κόμμα τον θεωρούσαν ένα εγωπαθές, πονηρό, κτηνώδες και απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού.


    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.....Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. Ο.Π.Λ.Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί μου,
    δεν είναι εποικοδομητική συζήτηση οι βωμολοχίες και οι βρισιές. Αν έχετε να πείτε κάτι, πες τε το, αλλά πάντα με στοιχεία ή με στέρεους συλλογισμούς και πάντοτε με κόσμιο τρόπο, όπως αρμόζει σε μας τους Έλληνες.
    Ευχαριστώ και συγγνώμη για την παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση