GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Εμείς θα μιλήσουμε όταν πρέπει

Με την πρωινή πτήση του Σαββάτου θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη για μια ολιγόωρη επίσκεψη στην ΔΕΘ. Για πρώτη φορά μετά ...

Με την πρωινή πτήση του Σαββάτου θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη για μια ολιγόωρη επίσκεψη στην ΔΕΘ.
Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ο πρωθυπουργός της χώρας δεν θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς δεν θα κάνει εξαγγελίες και δεν θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Ο Α. Σαμαράς θα απευθύνει μόνο έναν δεκάλεπτο χαιρετισμό στην μικρή εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο της έκθεσης επισημαίνοντας ότι η κρίσιμη συγκυρία απαιτεί έργα κι όχι λόγια ,ότι η κυβέρνηση σε αντίθεση με την αντιπολίτευση αυτό το διάστημα διεξάγει τιτάνιο αγώνα για να εξασφαλίσει την παρουσία της χώρας στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.
«Δεν είναι ο χρόνος για λόγια και εξαγγελίες -αναμένεται να τονίσει ο πρωθυπουργός -είναι ώρα για έργα και σκληρή διαπραγμάτευση».«Θα μιλήσουμε όταν πρέπει μετά την κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ οπότε και θα έχουμε σαφείς ενδείξεις για να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό» θα τονίσει ο πρωθυπουργός δείχνοντας την σύνοδο κορυφής του Οκτωβρίου και τις πιθανές πλέον σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ευρωζώνης αλλά και της Ελλάδας. Ο Α. Σαμαράς θα επιστρέψει στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ας σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός σήμερα το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να συζητηθεί το τελικό προσχέδιο του πακέτου των μέτρων το οποίο ο Γ. Στουρνάρας θα παρουσιάσει στην τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση