GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί νύφη, γαμπρός και πεθερός!

Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ένας ενδοοικογενειακός καυγάς μεταξύ εν διαστάσει συζύγων...

Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε ένας ενδοοικογενειακός καυγάς μεταξύ εν διαστάσει συζύγων...για τα ανήλικα παιδιά τους, μετά την εμπλοκή των γονιών της νύφης! Όπως αναφέρει το protothema.gr, μόνο η… πεθερά γλίτωσε από τη συμπλοκή που έγινε στο σπίτι της κόρης της στην Κω, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της άρχισε να καυγαδίζει με την πρώην σύντροφό του για την επαφή που θα είχε με τα παιδιά τους! Η παρέμβαση του πεθερού δεν εξομάλυνε την κατάσταση και γρήγορα τα αίματα άναψαν και άρχισε να πέφτει… ξύλο!
Λίγο αργότερα, ο πρώην σύζυγος κατέφευγε στο νοσοκομείο με εκδορές, ο πεθερός με… πρησμένο μάτι και η γυναίκα με τραύμα στη μύτη στην οποία χτύπησε πέφτοντας στο δάπεδο! Όπως ήταν επόμενο, ακολούθησαν μηνύσεις εκατέρωθεν και η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *