GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα πάρω όλα τα μέτρα κι ας πέσω»

Μέσα από «συμπληγάδες» καλείται να περάσει το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσουν στην κρίσιμη Σύνο...

Μέσα από «συμπληγάδες» καλείται να περάσει το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσουν στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου, όποτε και ευελπιστούν να έχουν κλείσει όλα τα άμεσα-ακανθώδη θέματα που αφορούν την οικονομία.
Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», στόχος του κ. Σαμαρά είναι μέχρι τότε να έχει εκταμιευθεί η δόση-ανάσα των 31,5 δισ. ευρώ και να έχει ληφθεί η απόφαση έστω στο παρασκήνιο για την επιμήκυνση, κατά δύο έτη τουλάχιστον, του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ωστόσο, μέχρι εκείνη την ημέρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν μέσα σε φορτισμένο κλίμα έντασης ή ακόμα και σύγκρουσης, το οποίο πιθανότατα θα δημιουργηθεί από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και μεγάλων κοινωνικών ομάδων, γεγονός που θα καταστήσει τις εσωτερικές ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό και την κοινωνία συνολικότερα εξαιρετικά εύθραυστες.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να υλοποιήσει μέχρι τέλους την πολιτική αυτή, την οποία και θεωρεί μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη και παρατεταμένη κρίση. «Θα πάρω τα μέτρα, θα κάνω τις αλλαγές που έχουμε εξαγγείλει κι ας πέσω…» είναι η φράση που είπε πρόσφατα σε κορυφαίο υπουργό, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι οι αντιδράσεις κοινωνικών ομάδων αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα είναι οξύτατες.

9 σχόλια

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9,47

    ενω εσυ...λεφτα υπαρχουν

    εε..ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΡΗΧΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαχλαμαρες απο εναν μετρ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
    2 Σεπ 2012 9:56:00 μ.μ


    Δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος εκρέουν από την Ελλάδα, διαπιστώνει ινστιτούτο μελετών

    Εκροές και εισροές δισεκατομμυρίων δολαρίων μαύρου χρήματος διαπιστώνει ο Ρέιμοντ Μπέικερ, πρόεδρος του αμερικανικού ινστιτούτου μελετών Global Financial Integrity, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Spiegel.

    Στη συνέντευξή του, ο Ρ.Μπέικερ δηλώνει ότι τα δισεκατομμύρια δολάρια καταλήγουν σε φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο.

    «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, μόνο μεταξύ 2003 και 2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια παράνομου χρήματος που προέρχονταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή. Πρόκειται για τεράστια απώλεια για μια τόσο μικρή εθνική οικονομία» αναφέρει ο Μπέικερ.

    Παράλληλα, τονίζει ότι το Ινστιτούτο έχει διαπιστώσει για το 2010 ότι εισέρρευσαν παράνομα στην Ελλάδα 90 δισ. δολάρια και για το 2011 109 δισ. δολάρια.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, αιτία για αυτό είναι ότι σε περιόδους ύφεσης, οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις δανείζονται δυσκολότερα «κι αυτό γίνεται αιτία προσέλκυσης παράνομου χρήματος, με το οποίο επιχειρείται να κλείσει αυτή η "τρύπα". Έτσι μια τέτοια κρίση είναι ό,τι πρέπει για το ξέπλυμα χρήματος. Αγοράζουν ακίνητα φθηνά και ελπίζουν ότι σε 10 με 15 χρόνια θα αξίζουν περισσότερο».

    «Τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ελέγχει τις παράνομες εισροές χρήματος. Πριν από την κρίση, η Ελλάδα είχε ήδη τη δεύτερη μεγαλύτερη παραοικονομία από τα 25 κράτη που μελέτησε ο ΟΟΣΑ. Μόνο το Μεξικό ήταν σε χειρότερη θέση» αναφέρει στη συνέντευξή του.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

    ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΑ "ΡΕΤΙΡΕ" ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ

    ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ «ΒΟΛΤΑ και ΚΑΦΕΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

    Αφού περπάτησε στην πλατεία και στους γύρω δρόμους και συνομίλησε με καταστηματάρχες,ήπιε καφέ με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια -που τον συνόδευε- και τους συνεργάτες του σε δύο καταστήματα της περιοχής.

    «Κοιτάξτε, εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας.Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά.

    Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα»,
    σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

    «Το προχωράμε αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά», πρόσθεσε.
    «Αφού έχουμε τη δική σας κάλυψη, εντάξει», του απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.


    ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ πολύ έντονη ΕΝΟΧΛΗΣΗ...
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ μαϊμουδο ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.."Made in Turkey".

    Στην ανακοίνωση ΠΑΝΤΩΣ..δεν αναφέρεται που κατασκευάζονται οι Original μπλούζες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Στρατιώτης για ενάμιση μήνα (!)
    το alter ego του cool Αλέξη!

    ALTER EGO του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και χρόνια ο (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του) Νίκος Παππάς.

    Όμως το τελευταίο διάστημα -και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου -είχε χαθεί από το προσκήνιο.
    Ο λόγος δεν ήταν άλλος από... το ότι πήγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.

    //////////////////////////////////
    Όχι όμως σαν χιλιάδες άλλους νέους.

    Αν και 37 ετών, έμεινε μέχρι τώρα εκτός Στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (!), ιδιότητα που, με βάση τον νόμο, του δίνει το δικαίωμα για μειωμένη εξάμηνη θητεία. Είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

    Ο κ. Παππάς παρουσιάστηκε λοιπόν στον Στρατό Ξηράς στην Τρίπολη στις 16 Ιουλίου (όπου, κατά πληροφορίες μας, πάντως, τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε στο διάβασμα) και στη συνέχεια έκανε χρήση άλλης μιας προνομιακής διευκόλυνσης που του παρέχει ο νόμος.

    Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους, αφού προηγουμένως υπηρετήσουν τουλάχιστον 45 ημέρες.

    Ο πιο στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάστηκε, επομένως, να περιμένει πολύ ούτε να παραμείνει για καιρό ντυμένος στο χακί. Μόλις συμπληρώθηκε ο ενάμισης μήνας, εξαγόρασε τους υπόλοιπους 4,5 και πήρε άρον άρον το απολυτήριο του.

    Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Παππάς, αμέσως μετά την απόλυση του από τον Στρατό, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

    Επίσης πήγε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου έτυχε να συζητείται, προχθές, στην «ώρα του πρωθυπουργού», ερώτηση του κόμματός του για την οικονομία...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.....Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α χεχεχεχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι ποτε δυνατον ενας προδοτης ,ενας αποστατης,ενας ανθρωπος χωρις αρχη,μεση και τελος ,να κυβερνα αυτην την αμοιρη πατριδα μας?
    Για γυριστε πισω τον χρονο...Υπουργος εξωτερικων επι Μητσοτακη ελεγε στους Αλβανους...ελατε στην Ελλαδα.ανοικτες ειναι οι πορτες ,εδω εχει δουλεια για ολους σας.
    Μετα "πουλησε τον Μητσοτακη και εφτιαξε την Πολα.
    Και με τους δεκα βουλευτες που ειχε αφησε τον Κωσταντινο Καραμανλη εκτος προεδρικου μεγαρου.
    Μετα αφου την Πολα την πηρε ο διαβολος επεστρεψε σιγα σιγα σαν την δαρμενη αλεπου στο μαντρι της ΝΔ.
    Και αφου με χιλιες δυο βρωμιες πεταξε εξω την Ντορουλα πηρε σαν μεγαλος ηγετης που νιωθει πως ειναι,το τιμονι της δεξιας παραταξης.
    Και μαζι του πηρε και ολους εκεινους του γλυφτες που εβαλαν το χερακι τους να βγει προεδρος του κομματος.
    Ο Θεος ομως βλεπει απο ψηλα και του εβγαλε το ενα ματι μεχρι στιγμης.Θα του βγαλει και το αλλο οπου ναναι μπας και δουμε εμεις οι υπολοιποι μια ασπρη μερα...αν δεν εχουμε πεσει απο καμια ταρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OΧΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση