GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρση ασυλίας για την Μπακογιάννη – «Όχι» για Παπαδημούλη στην υπόθεση Αλεξανδράτου...

Με 236 ψήφους υπέρ έναντι 5 κατά, 3 παρών και 1 άκυρο, η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από μυστική ονομαστική ψηφοφορία, αποφάσισε την άρση...

Με 236 ψήφους υπέρ έναντι 5 κατά, 3 παρών και 1 άκυρο, η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από μυστική ονομαστική ψηφοφορία, αποφάσισε την άρση της βουλευτική ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, για την υπόθεση της μη δήλωσης στο πόθεν έσχες του ποσού ενός εκατ. δολαρίων του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου.
Το ποσό αυτό προήλθε από ρευστοποίηση μετοχών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και κατατέθηκε σε λογαριασμό στο Λονδίνο.
«Αυτή η υπόθεση αυτή μου έχει κοστίσει πολιτικά και προσωπικά. Να ψηφίσετε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου για να ξεκαθαρίσει πλήρως και να μη μείνει καμία σκιά που να μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γνωστοί άσπονδοι φίλοι μου.» είπε η κ. Μπακογιάννη.
Την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ζήτησε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ, την οποία όμως δεν ήραν οι βουλευτές, καθώς μόνον 17 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας.
Η υπόθεση του κ. Παπαδημούλη αφορούσε στη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή ο βουλευτής την είχε κατηγορήσει για φοροδιαφυγή.

3 σχόλια

  1. Η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε και η βουλή της έδωσε (!!!) άρση της ασυλίας της...

    Με μία φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε από την βουλή να της αρθεί η βουλευτική ασυλία προκειμένου να διαλευκανθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, η υπόθεση του πόθεν έσχες του 2011..

    Άρση ασυλίας για την Ντόρα

    - Κρύφτηκε πίσω από την ασυλία ο Παπαδημούλης που φοβήθηκε
    τη Τζούλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντόρα: Η «συνιστώσα Siemens» της Νoυ-τόσο-Δούλας...

    Η Ντοράκουλα η κοράκλα του φαταούλα Δράκουλα δεν φοβάται την δικαιοσύνη γιατί χρόνια τώρα την ελέγχει απόλυτα ...

    Χρόνια τώρα οι Ντορό-υποταχτικοί δικαστές τύπου Παναγιωτόπουλου, Αθανασίου, Ζαγοριανού και λοιπών εγκάθετων, γνωστών πραιτοριανών της δικαιοσύνης , εθελοτυφλούν διαβάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα για τα σκάνδαλα και τις Μίζενς της Ντορό-φαυλό-κρατίας.

    Ιωάννη Παπανικολάου επιτίμου Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου

    Το παγιωμένο στη χώρα μας φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,, το οποίο πρωτοστάτησε για να οδηγηθούμε σε εθνική ταπείνωση και χρεοκοπία, έτρωσε πλειστάκις το ιερό τέμενος της Δικαιοσύνης, το ύψιστο τούτο οχυρό της Δημοκρατίας, προς.... εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ)
    Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη ...Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν' ανοίξουν "φακέλους" και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους ...Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι παραγεγραμμένα τα εγκλήματά τους ...Παραγεγραμμένα από τους νόμους του Βενιζέλου και της συμμορίας που βρίσκεται πίσω του....

    Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός. “Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία είναι υπόθεση της ελληνικής κοινωνίας, είναι θέμα πατριωτισμού για τον καθένα, για όλους» ...

    ΤΕΛΟΣ σε ΑΥΤΆ που ήξεραν οι πολιτικές “βδέλλες”...να έχετε έτοιμες απολογίες όλοι εσείς οι εμπλεκόμενοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντόρα: Εγκαταλείπω την πολιτική... αν δεν μπω στη Βουλή…
    (μπήκε όμως πρώτη, διορισμένη από τον Σφουγγαράκη Σαμαρά παρά την πανελλαδική καταψήφιση της )

    ΕΑΜ.Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ. (ΠΑΝ. ΤΡΑΙΑΝΟΣ)…
    …Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ντόρας.
    Η Ντόρα ελάχιστους μήνες πριν μας "απείλησε" ότι, αν δεν την βάζαμε στη Βουλή, θα μας "εγκατέλειπε" και θα πήγαινε σπίτι της.
    Ο "αχάριστος" λαός την έστειλε σπίτι της, αλλά ο "συνάδελφός" της Αντώνης είχε άλλη άποψη ...
    Δεν "άντεχε" αυτήν την "αδικία" ...Βουλή χωρίς την Ντόρα; ...Χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα; ...Γίνεται; ...Δεν γίνεται.
    Γι' αυτόν τον λόγο την αποκατάστησε κανονικά.
    Αυτήν, που ο λαός έδιωξε με τις κλωτσιές από την "πόρτα" της Βουλής, ο Αντώνης την έβαλε από το "παράθυρο".
    Με αυτόν τον τρόπο επιβίωσε πολιτικά το άχρηστο πλάσμα ...
    Η ανωφελής καλτάκα της Μεταπολίτευσης ...
    Η χωρίς κανένα αντικείμενο θηλυκή "πρωταγωνίστρια" της Μεταπολίτευσης ...
    Η "αντιστασιακή" του γαλλικού Μάη ...
    Η τυμβωρύχος του τάφου του Μπακογιάννη ...
    Η άεργη πολυεκατομμυριούχος ...
    Η απολύτως αστοιχείωτη και άσχετη με τα πάντα.
    Όλη της η ασήμαντη ζωή γραμμένη σε "σκονάκι" από ένα επιτελείο, το οποίο, εξ’ αιτίας των μόνιμων φιλοδοξιών της, έχει εξασφαλίσει μόνιμη εργασία.

    Δυστυχώς για τη δημοκρατία μας και τη λειτουργία του συστήματός μας ούτε αυτήν κατόρθωσε ο λαός να "διώξει" — η συμμορία των γόνων είναι συμπαγής και δεν εγκαταλείπει τα μέλη της.
    Την είδαμε να μπαίνει πανευτυχής στη Βουλή, "γράφοντας" τον "κυρίαρχο" λαό στις καταπονημένες γιγαντογόβες της.
    Απόλυτα προκλητική και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Λίγο "βρεγμένη" από το πανελλήνιο "φτύσιμο", αλλά ποιος θα το θυμάται μετά από λίγους μήνες; ...Η δουλειά μας να γίνεται και ο κοσμάκης "ξεχνάει", όπως πιστεύει ο Αποστάτης.
    Άλλη μια φορά που η Ντορούλα νίκησε τον κυρίαρχο λαό.
    Ο κυρίαρχος μπορεί να είχε τη δύναμη της ψήφου, αλλά αυτήν, όπως φαίνεται, είχε τη δύναμη της λίστας της Siemens.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση