GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Από τη Θεσσαλονίκη αρχίζει η νέα πορεία για να βγούμε από την κρίση

«Δεν ήρθα εδώ για να εξαγγείλω εκείνα που έχουν εξαγγελθεί και δεν τα χουμε δει και ποτέ. Παρά τις δυσκολίες δίνουμε στη Βόρεια ...


«Δεν ήρθα εδώ για να εξαγγείλω εκείνα που έχουν εξαγγελθεί και δεν τα χουμε δει και ποτέ. Παρά τις δυσκολίες δίνουμε στη Βόρεια Ελλάδα τα μέσα για να απελευθερώσει τον δυναμισμό της και να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή».
Με τα λόγια αυτά, ο πρωθυπουργός, Ανώνης Σαμαράς, έδωσε το στίγμα της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Έκθεση.
Αναφερόμενος στη ΔΕΘ, μίλησε για τη σημασία της συγχώνευσης ΔΕΘ- HELEXPO και ΟΠΕ. «Η χώρα μας δοκιμάζεται και δοκιμάζεται και ο ίδιος ο θεσμός της ΔΕΘ. Αυτό πρέπει να το δούμε κατάματα και με σωστές θεσμικές αλλά και καθαρές λύσεις, να αντιστρέψουμε πτωτική πορεία.
Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα αποτελούσαν ανέκαθεν την καρδιά της ανάπτυξης της χώρας και από δω αρχίζει νέα πορεία να βγούμε απ την κρίση με ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια» σημείωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια.
Πρόσθεσε δε: «Συνενώσαμε την Έκθεση με τη Helexpo και τον ΟΠΕ. Αυτό θα αποδώσει, χωρίς να μπλέκεται το δημόσιο με το ιδιωτικό λογιστικό. Επίσης δημιουργούμε Εθνικό Φορέα Εξωστρέφεια με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε Στρατηγείο αυτής της Εθνικής Προσπάθειας» σημείωσε.

3 σχόλια

  1. Τι είπε ο άνθρωπος!!!! ΌΤΑΝ ΘΑ ΌΤΑΝ ΘΑ μπει η χώρα σε τροχιά αναπτύξεις θα αποκαταστήσει τους αδύναμους τους ενστόλους , απειλούσε πάλι ότι ΑΝ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΏ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΉΡΧΕ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ, ΦΆΡΜΑΚΑ, ΣΥΝΤΆΞΗΣ!!! ΤΏΡΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ; Με λίγα λόγια ΠΡΈΠΕΙ να παραδώσουμε την χώρα ,ΚΑΙ όταν βρεθούνε κάποιοι τρελοί να την πάρουν πίσω ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΗΡΩΕΣ!!!!

    Αυτός ο τόπος πάντα έβγαζε ΗΡΩΕΣ
    ( μετά θάνατο) αυτό δεν θυμούνται οι βλάκες... ΚΑΛΌ ΑΓΏΝΑ ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΏΣΟΥΝ ( ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΆ Κ. ΣΑΜΑΡΆ Κ.ΚΟΥΒΕΛΙ,Κ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΈΛΟΥΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετοιμαζε διαβατηρια μωρη καλαματιανη θρουμπα..
    πασοκομαλακες και κουβελοπουστες,να πατε στις βρυξελες να σας σωσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές θα είναι οι τελευταίες επώδυνες περικοπές....για φέτος,

    επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *