GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «βδέλλα» του Αντώνη...

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος (Σου)Π(ι)ατούλης ο (κατ' ευφημισμόν) δήμαρχος Αμαρουσίου (συνήθως) βρίσκεται εκτός πόλης, καθώς ασχολείται...

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος (Σου)Π(ι)ατούλης ο (κατ' ευφημισμόν) δήμαρχος Αμαρουσίου (συνήθως) βρίσκεται εκτός πόλης, καθώς ασχολείται με επιμονή πως θα είναι είτε υποψήφιος βουλευτής είτε υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
Βεβαίως, ο Γιώργος, λέει, ότι βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη του Αμαρουσίου.
To σωστό είναι ότι προσπαθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στον πρόεδροΑντώνη (Σαμαρά) κατά τις δημόσιες εμφανίσεις του (γιατί ιδιωτικά, όπως λένε οι «κακές γλώσσες» στη Συγγρού και το Μαξίμου, ο πρόεδρος έχει διαμηνύσει στο δήμαρχο ότι δεν θέλει να τον πλησιάζει ούτε στα πέντε μέτρα!).
Πως τα καταφέρνει όμως ο Γιώργος ο (Σου)Π(ι)ατούλης να βρίσκεται κοντά στον Αντώνη κατά τις δημόσιες εμφανίσεις του;
Oι (ίδιες) «κακές γλώσσες» λένε, ότι ο Γιώργος έχει κάνει κολλητό του κάποιον παρατρεχάμενο του προέδρου κι έτσι εξασφαλίζει «πρώτο τραπέζι πίστα».
Υ.Γ. Όπως ενημερώνει τη στήλη θαμώνας της πλατείας (μία είναι η πλατεία), ο Γιώργος ως γνήσιος (Σου)Π(ι)ατούλης εφαρμόζει «τη μέθοδο Da Capo»: Δίνεις το κάτι τι σου στον σερβιτόρο για να σου κρατήσει τραπέζι με θέα την... Τσακάλωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση