GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφει (εφ όλης της ύλης) ο ΓΑΠ από το Χάρβαρντ: "Συμφέροντα που εξαγοράζουν πολιτικούς, δικαστές και ελέγχουν μίντια και τράπεζες δεν με ήθελαν στην κυβέρνηση"...

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συνέχεια του διαδικτυακού διαλόγου που ξεκίνησε μεταξύ του Γ. Παπανδρέου από το  Χάρβαρντ και του Χάρη Τσόπανο...

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συνέχεια του διαδικτυακού διαλόγου που ξεκίνησε μεταξύ του Γ. Παπανδρέου από το  Χάρβαρντ και του Χάρη Τσόπανου, το πρώτο τμήμα του οποίου ήδη δημοσίευσε ολόκληρο το Press-gr προκαλώντας αίσθηση. Ο πρώην πρωθυπουργός επανέρχεται και σε ένα "ξέσπασμά" του απαντάει (όπως αυτός θεωρεί) για το ποιος ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή, τον σημερινό "εφιάλτη" της Ελλάδας, για την οικογένεια και τους συγγενείς του, για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, για τα "συμφέροντα" που όπως λέει δεν τον ήθελαν στην εξουσία και ευθύνονται για τη διαφθορά, για τις τράπεζες, τα μίντια, ακόμη και για τα blogs και το ρόλο που παίζουν. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολιτική παρέμβαση του κ. Παπανδρέου. Και αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια αυτού του διαλόγου με τον Χ. Τσόπανο, στις τρεις επόμενες αναρτήσεις που θα συζητηθούν...

40 σχόλια

  1. Πουτσοκλένης13 Σεπ 2012, 1:21:00 μ.μ.

    Υπάρχει κρίση αξιών. Δεν είναι μόνον στον τόπο μας αλλά παγκόσμια. Βέβαια αυτά πληρώνουμε σαν κάτοικοι αυτού του πλανήτη.
    Και έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόσληψη του ποδηλάτη και που στο Χάρβραντ. Έλα μουνι στον τόπο σου. Αυτόν τον βλάκα τον πήρε το καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Αμερικής !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουτσοκλένης13 Σεπ 2012, 1:24:00 μ.μ.

    Υπάρχει κρίση αξιών. Δεν είναι μόνον στον τόπο μας αλλά παγκόσμια. Βέβαια αυτά πληρώνουμε σαν κάτοικοι αυτού του πλανήτη.
    Και έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόσληψη του ποδηλάτη και που στο Χάρβαρντ. Έλα μουνι στον τόπο σου. Αυτόν τον βλάκα τον πήρε το καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Αμερικής !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επίσημα μπουρδέ@@ το Χάρβαρντ: Άρχισε τις διαλέξεις ο Γιωργάκης...

    Και αποδεικνύεται πως στις ΗΠΑ
    άμα πληρώνεις, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, που συντηρεί τη σχολή που διδάσκει ο ΓΑΠ, κάνεις ότι θες...

    ΚΑΙ....καλα !!! υπαρχουν μαλακες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασουν εκει και αφηνουν να κανει μαθημα ο καταχαζος ?
    Ρε τα λεφΤα μας πισω πρεπει να πουν.. τι μαλακες ειναι ρε ?


    Η ρόμπα αυτή, που εργάζεται στο εξωτερικό, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ;
    Και τα προνόμια αυτής; Και το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού (να το χρησιμοποιεί στις διακοπές του);

    Γιατί έξω τα πανεπιστήμια δεν είναι μπου---λα όπως στην Ελλάδα. Εκεί ο Καθηγητής είναι ΠΑΡΩΝ στο μάθημά του, ΠΑΡΩΝ στα office hours, ΠΑΡΩΝ στις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.
    Δεν είναι περαστικός, όπως οι εν Ελλάδι συνάδελφοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κανένας Εισαγγελέας,ρε παιδιά.Αυτά που συμβαίνουν, δεν μπορεί να είναι αληθινά.Αυτός ο ηλίθιος,είναι βουλευτής της Ελλάδας,εκλεγμένος,πληρώνεται κανονικά και παράλληλα προσλαμβάνεται στην Αμερική.Σαν τέως πρωθυπουργός,μάλιστα,διατηρεί και γραφεία στην βουλή,επανδρωμένα με δεκάδες μετακλητούς ή αποσπασμένους ή επιστημονικούς συνεργάτες.Τελικά αυτό δεν είναι κράτος,είναι κωλοχανείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλημενα και πληρως ανικανα τομαρια τυπου ΓΑΠ και Κωστακη που περασαν σαν ολετηρες λογω οναματος που κατακλεψαν και χρεοκωπησαν την πατριδα μας εχουν το θρασος να μιλουν.
    Θα πει ομως κανεις καλλα κανουν αφου ενεγκεφαλοι οπαδοι των δυο κομματων που δεν εχουν να αγορασουν γαλλα για τα παιδια του οπου εμφανιζονται αντι να τους φτυνουν τους χειροκροτουν.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗς ΤΥΧΗς ΜΑς ΛΟΙΠΟΝ
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1,59 το ξερεις βεβαια οτι εισαι
    ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία...

    δεν χρειάζεται να το ξαναπώ
    για να ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΗΘΕΙΣ με τον πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηη

    κρετίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ
    "Συμφέροντα που εξαγοράζουν πολιτικούς, δικαστές και ελέγχουν μίντια και τράπεζες δεν με ήθελαν στην κυβέρνηση"...;

    Πες κανένα όνομα ρε χαμένε, αχρηστε,
    που δεν εβαλες φυλακη τον Καραμαλή και τους απατεωνες υπουργούς του Σημίτη,

    χαμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ "ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ" ΣΥΝΤΑΞΗΣ

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 200.000 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΨΗΦΟΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 13 Σεπ 2012 2:09:00 μ.μ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ...
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΧΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:53 EΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΓΕΡΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΧΑΒΟΥΖΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΩΣ ΤΑ 40 ΜΟΥ ΝΔ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΛΑΚΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΩ
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑ ΧΑΛΒΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ
    Ο ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΓΑΠ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @1.21, Συνεχιζεις εσυ και οι ομοιοι σου τις μαλακιες περι ποδηλατη κλπ αλλες αηδιες και δεν βλεπεις τον Ζαππειο Νο.3 που σε βαζει να κανεις πεταλι σε ποδηλατο χωρις σελα. Και που εισαι, εχουν απεργιες οι Φαρμακοποιοι και ελλειψει βαζελινης το αγγουρι το σερβιρουν σκετο. Την εχετε πατησει με τον κυριο που σας υποσχοτανε τα παντα και τωρα αισθανεστε την αναγκη να βγαλετε τα εσωψυχα σας κατα του ΓΑΠ να κοροϊδεψετε τον εαυτο σας. Εαν αυτο σας ανακουφιζει να το συνεχισετε δεν εχει να παθει τιποτα απο εσας ο ΓΑΠ. Αργα μα σταθερα δικαιωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ante xese mas re Xatzitsopano Xerola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tι λεει ο εθνοπροδωτης??? Αυτή χώρα μια μανία να γεννάει μεν Λεωνίδες, αλλά και εφιάλτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που εχω να πω εγώ είναι ότι ο ΓΑΠ μόνο βλάκας και ηλίθιος δεν ητανε, το επαιζε και μαλιστα με φοβερή επιτυχία χρησιμοποιώντας την ευγενεια σαν πεπλο μπροστα στα υπουλα σχεδια που ειχε προαποφασίσει με τους πατρονες του και αναφερονται στα εγγραφα του wiki leaks το πόσο "βλακας" ήτανε.
    Το βλαμμενος ηλιθιος κι βλακας είναι κατα καποιο τρόπο απαλλακτικό του μεγαλυτερου εγκληματος που διέπραξε ποτε πολιτικός σε αυτή την χώρα.

    Για μενα ειναι ενα τιποτενειο σκουπιδι ενας κοινος καιροσκόπος τσογλαναρας ενας τυχοδιωκτης μπασταρδος χωρις φυλη και ιθαγενεια ενα πρόθυμο κουρελι ενας ξευτιλας που και να τον φτυσεις θα κανει μπανιο ενας δοσιλογος και προδότης του αισχίστου ειδους ενα ξεπουλημενο τομαρι ενας κοπρίτης βρωμιαρης χωρις όρια.

    Αυτου του ειδους τα κοπροσκυλα χρησιμοποιουν ανα τον κόσμο για να περνανε τα σχεδια υποδουλωσης και αρπαγής του πλούτου καθε χωρας.

    Κανονικά εφοσον ακόμα δεν εχει εκτελεστει αυτό το κτηνος πρεπει να του απαγορευτει να μπαίνει και να ζει σε αυτή την χωρα να στειλουν στο διαολο και ακομα παραπερα ολο το κωλοσογο του που χρονια τωρα τρέφεται από αυτο τον λαό καταστρεφοντας τον και να τους αφαιρεθει ότι Ελληνικό αναφερέται επάνω τους και να δημευθει οτι εχουν οικονομησει απο την πολιτική αλητεία τους ολα αυτα τα χρόνια.
    Οι παπατζηδες Σταυρόπουλοι με τα ψευδώνυμα όπως οι παρανομοι πρεπει να ξεριζωθουν απο αυτο τον τόπο.

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΟΣΕΣ ΑΠΟ ΤΠ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AFOY EKANE TH DOYLEIA AYTON POY TON ESTEILAN NA KATASTREPSEI TH XVRA TVRA PARISTANEI OTI DEN XEREI TIPOTA TO ATHLIO KAI AXRHSTO KOYFARI,O NEKROTHAFTHS THS ELLADAS. NOMIZEI OTI ME TO MPLA MPLA THA ALAXEI TO KLIMA.
    KAI AFOU AXRHSTE SOY EKANAN POLEMO OLOI AUTOI GIATI KALESES META APO 6 MHNES TO IMF GIA NA STHRIXEIS TH XORA????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τα πιθήκια δεν γουστάρουν Παπανδρέου. Γιώργο τελικά ήσουν πολύ μαλάκας που έβαλες το κεφάλι στον τορβά για να χουν τα γίδια να τρώνε και να γράφουν τις παπαριές τους στα μπλογκς. Έπρεπε να αφήσεις τον μπουχέσα τον καραμανλή να διαλύσει τη πάντα και να μην καταφέρει να γλυτώσει τη χρεωκοπία και να ρθεις μετά σαν σωτήρας.
    Και τώρα τί;
    ο μεγάλος "επαναδιαπραγματευτής" δηλώνει μπροστά στη μέρκελ "ουδείς αναμάρτητος" και κάνει μετάνοιες ο ξεφτίλας, εφαρμόζει την πολιτική σου, δίνει τσάμπα την ατε στο σάλλα και βάζει τους παλιάτσους στην ερτ...
    και κάτι τελευταίο: όλα αυτά τα γίδια όταν τους είπες για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ώστε να αποφασίσουν επιτέλους αυτοί τη θέλου βγήκαν στα κάγκελα. ανεύθυνα κακομαθημένα παιδάκια...

    KEEP WALKING. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν είναι ο ΓΑΠ βλάκας και εκτός τόπου και χρόνου,ας προσέχαμε όταν του δίναμε διακυβέρνηση.

    ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΠ ΕΠΡΑΞΕ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΓΑΠ ήτανε σίγουρα πράκτορας. Όσο βλάκας και να ήτανε, είχε δίπλα του ένα σωρό συμβούλους. Άρα έπραξε βάσει σχεδίου, ρίχνοντας το "τυράκι" (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) στους κουτοπόνηρους έλληνες για να τον ψηφίσουν με απόλυτη πλειοψηφία. Ταυτόχρονα έκανε συννενοήσεις με το ΔΝΤ. Άρα μας κορόιδευε. Από κει και πέρα και μέσα από συκοφαντίες και ψέμματα (διόγκωση ελλείμματος, "Τιτανικός", "τεμπέληδες έλληνες", κτλ) έφθασε τη χώρα εδώ που την έφθασε. Η ταφόπλακα μπήκε με τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Από και πέρα ότι και να λέμε, είναι μόνο λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. afou to aytistiko
    ektroma den mpike fylaki
    kai drapeteyse,

    kala kanei kai mas grafei malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παλιό το κόλπο αλλά δεν περνάει πια. Όλοι οι κατεξοχήν απατεώνες και κατουσίαν προδότες επικαλούνται σκοτεινές δυνάμεις που δήθεν τους κυνηγούν. Πρόκειται για οικογενειακή μέθοδο. Την χρησιμοποιούσε και άλλος συνώνυμος του, την χρησιμοποιεί και ο Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΑΠΙΘΜΕΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΨΩΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΤΣΑΚΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EDO O KOSMOS XANETE KAI TO MOUNI KSIRIZETE TOMOUNI EINAI TO PRESS ANTE STON DIAOLO KOPANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελαφρως .."ασχετο" αλλα επικαιρο φιλοι μου:


    Και φυσικα η λυση ειναι ΜΙΑ και ΝΟΝΑΔΙΚΗ:

    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση των αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ,μαμουνι παπακωνσταντινου,
    γατί λοβερδο,μαιμου κουτρουμανη και καμμια 20ρια ακομα τετοια σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχουν εξοντωθει..
    Με κρεμαλα ,με τουφεκισμο δεν εχει σημασια..

    Σημασια εχει οτι επρεπε να εκτελεστουν ΗΔΗΗΗΗ..

    Υ.Γ
    Ποτε δεν ειναι αργα .
    Εστω και τωρα ΠΡΕΠΕΙ να συλληφθουν και να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικασιες..

    Κατι τετοιο βεβαια δεν θα γινει οσο κυβερνανε τα ανδρεικελα της .."συμμετοχικης δημοκρατιας"!!

    Θα περιμενουμε ενα δυο μηνες ακομα ..
    Στις εκλογες που θα γινουν τον Νοεμβριο η Χρυση Αυγη ΠΡΕΠΕΙ να πιασει το 60% ,φιλοι μου..

    Και ειμαι σιγουρος θα δουμε αυτα τα σκυλια που ανεφερα πιο πανω να αιωρουνται κρεμασμενα σε κανενα δενδρο..

    Τι λετε?
    Δεν θα ειναι ωραιο το θεαμα??
    Εγω το φανταζομαι και αισθανομαι ενα αισθημα ανακουφισης ..
    Επιτελους ΠΛΗΡΩΣΑΝ Τα ΣΚΥΛΙΑ για τις λωποδυσιες τους, τα εγκληματα τους οι μπασταρδοιιιιι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φέρτε μας τον ποδηλάτη, τον μαραθωνοδρόμο, τον άντρακλα που "τσιμπήθικε η γκόμενα του νεκροθάφτη".
    Ποδηλάτη - κοπηλάτη, μυαλοκομένε σε προωθησε ο σιονισμός να μορφώσης τους αυριανούς ντενεκέδες, ΟΥΑ- ΟΥ.
    Λίτσα έλα να κάνουμε μπανάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ολα τα αρχιδια σε διατεταγμενη υπηρεσια.Δεν θα σας περασει. Ο καιρος πλησιαζει.Δημοσιευσε το σχολιο μου. Οοως γραφουν γραφω αυτη ειναι η δημοκρατια μας. ΣΥΚΙΤΖΗς για αλλααγη DAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ερχεται η Αριστερη Ψωλη! Φασισταρια πλύντε τον κωλο σας. Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να σας τον ξυρίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε ρε Σταλιν που σας χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρώτα ήτανε μόνο το ΠΑΣΟΚ και όλοι απέναντι .
    Μετά κατάλαβε και ο ΛΑΟΣ που πάνε τα πράγματα .
    Μετά κατάλαβε και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ζήτησε συγνώμη ο κολοτουμπας .
    Μετά κατάλαβε και η αριστερή ΔΗΜΑΡ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος .
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .
    ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

    Μετά θα πείτε ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΓΑΠ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πολύ ψυχοπάθεια από τις δεξιές ακροδεξιές αδελφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  37. Ναι βέβαια,τι να πει και το Χάρβαρντ μπροστά στην ελληνική χρεοκοπημένη μαφία των τραπεζιτών και των ΜΜΕ.
    Έπρεπε να ρωτήσει την Κολομβία της Μεσογείου για το αν θα καλέσει τον Παπανδρέου για διαλέξεις.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα δικαιωθεί από την Ιστορία.
    Του πετάξανε τη χρεοκοπημένη χώρα στα χέρια,οι Ευρωπαίοι έλεγαν να πάμε να πνιγούμε για ένα εξάμηνο,
    κανείς δεν ήθελε να χρηματοδοτήσει τη χώρα.
    Με οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό,
    χωρίς τις επαφές και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ του Παπανδρέου,θα είχαμε πάει χειροπόδαρα απ'το 2009 στο ΔΝΤ ΜΟΝΟ,χωρίς ευρωπαϊκή συμμετοχή,και θα'χαμε μάχες στους δρόμους.
    Παράλληλα με τους νονούς της Κομισιόν,είχε να αντιμετωπίσει και τους νονούς των ελληνικών τραπεζών που θέλανε να φορτώσουνε όλα τα βάρη της προσαρμογής στους φτωχούς.
    Και μόλις είπε μια κουβέντα για τις μετοχές των τραπεζών και να αποφασίσει ο λαός για το νέο Μνημόνιο,φαγώθηκαν να τον ρίξουνε για να συνεχίσουνε να φορτώνουνε τα βάρη στους υπολοίπους.
    Χρειάζεται ευρωπαϊκός και παγκόσμιος φραγμός στην ασυδοσία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
    Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με θεσμούς παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Αυτό είναι το δίδαγμα της κρίσης.
    Ευτυχώς που υπάρχει ο Παπανδρέου και το λέει στα διεθνή fora.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τον Παπανδρέου θα τον γράψει η Ιστορία ως τον άνθρωπο που γλίτωσε τη χώρα από την καταστροφή και ως τον άνθρωπο που την κράτησε με τα ψέματα,έστω στην εντατική,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ.
    Οι υπόλοιποι,Σαμαράδες,Βενιζέλοι,
    Τσιπραίοι και λοιποί,λένε εύκολα λόγια,αλλά κανονικά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ στον Παπανδρέου που πήρε πάνω του τη σωτηρία της χώρας και τους άφησε το χώρο ελεύθερο να το παίζουνε τζάμπα μάγκες.Τους βλέπετε έναν έναν,μόλις πλησιάζουνε την εξουσία πόσο τρώνε τα λόγια τα μεγάλα και πόσο κότες γίνονται...
    Και εκτός των άλλων,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όλοι αυτοί κατεβάζουνε τα παντελόνια και λένε ναι προτού καν τους ζητήσουνε κάτι οι Τροϊκανοί.
    Τουλάχιστον ο Παπανδρέου έκανε και μια κουτσοδιαπραγμάτευση και,όσο μπορούσε,προσπάθησε να καθυστερήσει
    και μερικά πράγματα που του ζητούσανε να κάνει.Πχ τα εργασιακά,
    που του τα ζητούσανε απ'την πρώτη στιγμή,τα ξεπουλήματα,κλπ.
    Είχες τον Σαμαρά αντιπολίτευση να σου λέει ''γιατί δεν πήρες γρήγορα τα μέτρα''.Δηλαδή ήταν σαν να του έλεγε ''γιατί δεν πήγες τους μισθούς στα 400 ευρώ πιο γρήγορα,
    γιατί δεν πετσόκοψες τις συντάξεις πιο γρήγορα,γιατί δεν ξεπούλησες πιο γρήγορα''.
    Τα μεγάλα λάθη του Παπανδρέου,κι αυτά τον έφαγαν,ήταν 1.που δεν ζήτησε να περάσει το πρώτο Μνημόνιο με 180,να ξεβρακωθούνε απ'την αρχή όλοι οι Σαμαράδες και να τελειώνουμε το παραμύθι να το παίζουνε κάποιοι αντιμνημονιακοί με τις πλάτες των άλλων σε μια Ελλάδα που τον Μάιο 2010 δεν είχε να βγάλει το μήνα. 2.ότι έβαλε στο Οικονομικών το Βενιζέλο όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα πρώτο.
    Ορίστε λοιπόν,τον ρίξατε.
    Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
    Πρωθυπουργός του 44% ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Γιατί κανένας λαός δεν τον έριξε.
    Δεν έγιναν εκλογές για να φύγει.
    Δημοψήφισμα πήγε να κάνει και τα κάνατε πάνω σας,δεξιοί- αριστεροί,
    γιατί στριμωχτήκατε.
    Τι καταλάβατε λοιπόν;
    Ένας ένας παίρνετε σειρά ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Xιλιάδες παρασιτικές συμμορίες ζουσαν γύρω απο το ΠΑΣΟΚ, πλουτισαν, διοριζαν στο δημοσιο, προμηθευαν το δημόσιο, χρεωκοπησαν το δημόσιο ταμείο.
    Σήμερα ολες αυτές οι συμμορίες, γιατρων δικηγορων,κλινικαρχών, εργολαβων, φαρμακοποιων, ΑΜΕΑ, ΚΕΘΕΑ, "Παραπληγικοί"επιδοματούχοι, συνταξιουχοι μαιμου, παλινοστουντες, ΚΤΕΛ και ταξιτζήδες που μετεφεραν μαθητές,
    πρέπει να αρχίσουν σοβαρά να σκέφτονται πως θα ζήσουν εργαζόμενοι και οχι προσποιούμενοι.

    Το ΠΑΣΟΚ έμαθε και τους Δεξιούς να κλέβουν, ηταν ως συνήθως, καθυστερημένοι, φοβητσιάρηδες, θρησκόληπτοι κακομοιρηδες αλλά οταν ειδαν τους πασόκους να πλουτίζουν και φυλακη να μην μπαινουν, αναθαρησαν και αρχισαν και οι ΝΔούδες να κλεβουν.

    ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση