GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιστός στον έρωτά του ο καθηγητής που το έσκασε με 15χρονη μαθήτρια

Η ερωτική σχέση τους άρχισε τον Φεβρουάριο, σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας   Ο συλληφθείς καθηγητής Μαθηματικών που το έσκασε στη...

Η ερωτική σχέση τους άρχισε τον Φεβρουάριο, σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας
 
Ο συλληφθείς καθηγητής Μαθηματικών που το έσκασε στη Γαλλία με μια 15χρονη μαθήτρια θέλει να εκδοθεί πίσω στην πατρίδα του, τη Βρετανία, για να είναι «πιο κοντά σε εκείνην που αγαπά», λέει ο δικηγόρος του.
Ο 30χρονος Τζέρεμι Φόρεστ και η Μέγκαν Στάμερς συνελήφθησαν από την γαλλική αστυνομία στο Μπορντώ, μετά από διεθνή αναζήτηση. Ο Ντανιέλ Λαλάν, γάλλος δικηγόρος του καθηγητή, επιμένει ότι ο πελάτης του «δεν έκανε τίποτε κακό, εκτός από το να ερωτευθεί».
«Αυτή είναι μια ιστορία έρωτα και πάθους. Είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος, και πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να εμποδιστεί με τίποτα. Λέει ότι δεν είναι ένοχος για τίποτα, εκτός του ότι ερωτεύθηκε μια 15χρονη», είπε ο Λαλάν στην τοπική εφημερίδα Sud Ouest.
Πρόσθεσε ότι ο Φόρεστ «έχει ταραχθεί πολύ που η ερωτική του ιστορία τελείωσε με τέτοιο σκληρό τρόπο».
Η Μέγκαν, από το Ιστμπουρν του Ανατολικού Σάσεξ, επέστρεψε αεροπορικώς στη Βρετανία το Σάββατο, μία ημέρα αφότου τους εντόπισαν. Δεν έχει μιλήσει δημοσίως. Φέρεται ότι χρησιμοποιούσε τα διαβατήρια της μητέρας της, της 37χρονης Ντανιέλ Γουίλσον, και της συζύγου του Φόρεστ, της 30χρονης Εμιλι.
Ο Φόρεστ χρησιμοποίησε ψεύτικα ονόματα στην προσπάθεια να βρει στέγη και δουλειά, επειδή το ζευγάρι ξέμεινε από χρήματα όταν έφτασαν στο Μπορντώ, την επομένη της ημέρας που το έσκασαν, στις 20 Σεπτεμβρίου.
Πήραν το πλοίο για το Καλαί, όταν έμαθαν ότι ο Φόρεστ θα τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σχολείο όπου δίδασκε, στο Ιστμπουρν, καθώς είχαν ήδη κυκλοφορήσει φήμες για την σχέση του με την Μέγκαν, που άρχισε τον Φεβρουάριο, σε ένα σχολικό ταξίδι στο Λας Βέγκας.
Ο Φόρεστ γύρισε πολλά αγγλικά και ιρλανδικά παμπ του Μπορντώ ψάχνοντας δουλειά, με το όνομα Τζακ Φράνσις Ντιν, την περασμένη εβδομάδα.
«Εκείνος είπε ότι είναι 26 ετών. Εκείνη έμοιαζε μικρότερη, αλλά όχι 15. Κάθησαν σε μια γωνιά, πίσω και εκείνος ήπιε μια μπίρα. Συμπεριφέρονταν κάπως περίεργα, ήταν νευρικοί. Σκέφτηκα ότι μοιάζουν με τους Μπόνι και Κλάϊντ», είπε ο Ματ Μαν, που δουλεύει στο παμπ όπου πήγε το ζευγάρι, την παραμονή της σύλληψης.
Κόσμος τους είχε δει, πιασμένους από το χέρι, να γελάνε, λίγες ώρες προτού συλληφθούν.
Εντοπίστηκαν έξω από το καφέ El Bodegon στην Place de la Victoire, στο Μπορντώ, στις 9 το πρωί της Παρασκευής.
Ο Φόρεστ, που παίζει μουσική σε παμπ με το ψευδώνυμο Τζέρεμι Εϊρ, πήρε με το κινητό φωτογραφίες την Μέγκαν, που πόζαρε μπροστά σε έναν οβελίσκο στο κέντρο της ιστορικής πλατείας. Τους συνέλαβαν τέσσερις ώρες αργότερα. Αστυνομικοί είπαν ότι είχαν έναν μικρό σάκο με ρούχα, και μόλις 10 ευρώ επάνω τους.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση