GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορείες εθνικιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη...

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν δύο πορείες που έγιναν την ίδια ώρα. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στην πρώτη συμμ...

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν δύο πορείες που έγιναν την ίδια ώρα.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στην πρώτη συμμετείχαν μέλη εθνικιστικών οργανώσεων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λευκού Πύργου, για να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Μελά και στη συνέχεια έκαναν πορεία στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης.
Στη δεύτερη, μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων έκαναν πορεία στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Δ. Γούναρη.

1 σχόλιο

  1. Χάρισαν 5,4 εκατ. ευρώ από το χαράτσι της ΔΕΗ σε μεγάλες επιχειρήσεις
    Χάρισαν 5,4 εκατ. ευρώ από το χαράτσι της ΔΕΗ σε μεγάλες επιχειρήσεις
    Ενώ ο ελληνικός λαός υποφέρει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πληρώσει τις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας, τα... μεγάλα κεφάλια εξακολουθούν να την γλιτώνουν!

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «το ΧΩΝΙ», 20 μεγάλα συγκροτήματα επιχειρήσεων είτε πλήρωσαν μειωμένο, είτε απηλλάγησαν από το χαράτσι της ΔΕΗ.

    Τις αποκαλύψεις ξεκίνησε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ αποκαλύπτοντας ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο....


    Οι πολίτες που κλήθηκαν να καταβάλουν το «χαράτσι» αποτελούν θύματα εμπαιγμού, καθώς αντίθετα με εκείνους, μεγάλες επιχειρήσεις πλήρωσαν, στην «καλύτερη» των περιπτώσεων, μειωμένο τέλος ακινήτων, με έκπτωση έως και 60%, ή εξαιρέθηκαν πλήρως του σχετικού «βάρους».
    Όλα αυτά την ώρα που εκατομμύρια μισθωτοί δεν δικαιούνται καμία έκπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση