GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούλιας σε Μέρκελ: «Αν είναι να πάρουμε πρόσθετα μέτρα βρείτε άλλο λαό…»

«Αν είναι να μας ζητήσετε να πάρουμε πρόσθετα μέτρα θα πρέπει να βρείτε ένα άλλο λαό…», επισήμανε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στη...

«Αν είναι να μας ζητήσετε να πάρουμε πρόσθετα μέτρα θα πρέπει να βρείτε ένα άλλο λαό…», επισήμανε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπούλιας θέλησε να κάνει σαφές στη συνομιλήτριά του ότι η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού έχει φτάσει στα όριά του.
Όταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυρία Μέρκελ ότι “ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα” η Γερμανίδα καγκελάριος δεν απάντησε, αλλά αρκέστηκε να χαμογελάσει.
Την στάση αυτή τήρησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησής της με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας η κυρία Μέρκελ, όπως αναφέρει το protothema.gr.
Η εντύπωση που δημιουργούσε με την τακτική της αυτή ήταν πώς ήθελε να ακούσει και όχι να πείσει τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα για το τι πρέπει να κάνει.
«Κάποια μέτρα που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο πρέπει να τα ξαναδούμε γιατί δεν βγαίνουν», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Παπούλιας όμως η κυρία Μέρκελ και πάλι απέφυγε να αποκαλύψει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την εκτίμηση αυτή.
Στη δημόσια δήλωσή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ. Παπούλιας είπε ότι ο ελληνικός λαός «σχεδόν έχει εξαντλήσει την αντοχή του» και ζήτησε από την κυρία Μέρκελ πρωτοβουλίες για αναπτυξιακά μέτρα. «Να καταπολεμήσουμε την ανεργία των νέων και βέβαια και την ανεργία των γυναικών», ήταν η δραματική έκκληση του προέδρου της Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την κυρία Μέρκελ, ο κ. Παπούλιας προειδοποίησε την Γερμανίδα καγκελάριο ότι απειλείται η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, ότι λόγω της υψηλής ανεργίας ολόκληρες κατηγορίες Ελλήνων κινδυνεύουν να τεθούν στο περιθώριο και ζήτησε να ληφθούν μέτρα στήριξης ειδικά των γυναικών και των νέων.
foxblog.gr
About these ads

3 σχόλια

  1. Λογικό, ζήτησε απο το αφεντικό του να τους βοηθήσει γιατί αλλοιώς θα τρέχουν να σωθούν οι υπάλληλοί της.
    Κυρίαρχο κράτος σου λένε μετά....
    Πάντως κάλα κάνουν και μας ξεσκίζουν τέτοιοι μαλάκες που είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *