GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Παππάς (Χρυσή Αυγή): Δεν τιμώ τον εγκληματία σταλινίκο Γλέζο- Εσχατόγεροι αυτός κι ο Μητσοτάκης

 "Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μ...

 "Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο" δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπππάς, μια δήλωση που αν έμενε εκεί θα μπορούσε να είναι μέχρι και πολιτικά ανεκτή.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής όμως δεν κρατήθηκε κι ασχολήθηκε και με την ηλικία τόσο του Μανώλη Γλέζου όσου και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι "Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη)".
Προσωπικά, δεν απαιτώ από τον κ.Παππά να σεβαστεί τους αγώνες του κ.Γλέζου. Δημοκρατία έχουμε, νεοναζί είναι ο ίδιος, γιατί να εκτιμά κάποιον που αγωνίστηκε για την αναχαίτιση των ταγμάτων του Χίτλερ;
Βρίσκω όμως χυδαία τα υπονοούμενα για την ηλικία των δυο πολιτικών ανδρών τα οποία αποδεικνύουν και πάλι το τρομακτικά χαμηλό επίπεδο των...παληκαράδων με τα μαύρα.

2 σχόλια

  1. Να αγιάσει το στόμα του

    Φασίστες και επικίνδυνοι οι Χρυαυγίτες αλλά λένε μερικά κοφτερά που δεν δεν τολμούν αν και τα σκέφτονται να τα πουν άλλοι.

    Κατι σαν τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα

    Και πράγματι, το μόνο φάουλ είναι η αναφορά στην ηλικία για το Μητσοτάκη. Γιατί είναι έμπειρος και δοκιμασμένος και οφείλει να μιλά και ξέρει ότι ότι λέει έχει αντίκτυπο στην οικγένειά του.

    Η αναφορά στην ηλικία του Γλέζου είναι άψογη. Τι να μας πει ένας επαγγελματίας "αντί" σε αυτή την ηλικία; Τι έχει να προσφέρει πρακτικά; Με τι εμπειρία ζωης εκστομίζει τις παπαριές του; Και μάλιστα εκ του ηλικιακού ασφαλούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ, ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΌΣ; ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ!!!

    ΑΛΛΑ, ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση