GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φ. Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δε θα ψηφίσει τις αλλαγές που θέλει η Τρόικα στα εργασιακά

«Οι αξιώσεις της με βρίσκουν αντίπαλο» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε το φόβο ότι «αν γίνουν δεκτές οι απαράδεκτες αξιώ...



«Οι αξιώσεις της με βρίσκουν αντίπαλο» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε το φόβο ότι «αν γίνουν δεκτές οι απαράδεκτες αξιώσεις της τρόικας θα αυξηθούν οι απολύσεις, η ανεργία και η ύφεση».
Αμφισβήτησε επίσης το αναμενόμενο δημοσιονομικό όφελος των αλλαγών αυτών που ζητά η Τρόικα.
Ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς δε θα ψηφίσουν τις μεταβολές στις οποίες επιμένει η τρόικα να θέλει αναφορικά με τα εργασιακά, σημειώνοντας ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι ήδη αποσαθρωμένα.
Εκτίμησε ότι οι μεταβολές στις οποίες επιμένει η τρόικα στοχεύουν στο να ισοπεδωθούν όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν αποepikaira.gr

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥς ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗς ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεται διασπαση στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ -εκμεταλλευόμενος τη φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης- να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια-δυο μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο η ηγεσία του κόμματος πιθανώς στο άμεσο μέλλον να χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις απειλές... εκ των έσω.

    Οι διεργασίες για τη μετατροπή των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα ξεκίνησαν και όπως ψιθυρίζεται, ένας παλιός γνώριμος "περιμένει στη γωνία".

    Συγκεκριμένα...ο κύριος αυτός, όντας ενημερωμένος για τη δυσαρέσκεια των πιο σκληροπυρηνικών αντιευρωπαϊστών για την... mainstream στρατηγική του Τσίπρα, επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, παίρνοντας μαζί του στελέχη πρώτης γραμμής που διαφωνούν ανοιχτά με την "πασοκοποίηση" του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι διαφωνίες στελεχών που αποτελούν εδώ και χρόνια τη "ραχοκοκκαλιά" του κόμματος από την εποχή του Συνασπισμού είναι έντονες και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μιλούν για επικείμενη διάσπαση.

    Βασικό σημείο τριβής αποτελεί η επιλογή της νυν ηγεσίας να ακολουθήσει φιλοευρωπαϊκή πολιτική με αποκορύφωμα την πρόσφατη δήλωση του Τσίπρα ότι "η Ελλάδα θα καταστραφεί εκτός ευρώ".


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση