GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελογιαννάκης: «Δεν αντέχω να κοροϊδεύετε τον κόσμο»!

Όπως τονίζει ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Δεν αντέχω να κοροϊδεύετε τον κόσμο , ας μάθουμε επιτέλους τις π...


Όπως τονίζει ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης:
«Δεν αντέχω να κοροϊδεύετε τον κόσμο, ας μάθουμε επιτέλους τις παρακάτω 11 αλήθειες
A.O.Z. δεν υπάρχει σε ακατοίκητο νησί, δεν είναι λοιπόν θέμα εξοικονόμησης πόρων αλλά θέμα εκμετάλλευσης φυσικού πλούτου. H ελάττωση του τζίρου των πολυεθνικών εταιριών έφερε ταληγμένα και όχι  η εξυπηρέτηση του διατροφικού. Τα  72 προαπαιτούμενα επίτηδες δεν τα εφάρμοσαν για να ταεφαρμόσουν με άλλους όρους και μάλιστα τα αύξησαν σε 89.καθυστέρηση στις λίστες έγινε για να φύγουν τα χρήματα και να μην ελέγχονται τώρα. Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση των off shore εταιριών. Τον έλεγχο του παραεμπορίου, όπως για παράδειγμα, τη μη λειτουργία οργάνου ελέγχου καθαρότητας ποτών, την οποία καθυστερούσαν μέχρι να βάλουν στο χέρι το απλό κρασί και την ρακί και τώρα θα εφαρμόσουν τους όποιους ελέγχους. Τον έλεγχο στα κότερα τον σταμάτησαν μέχρι να αλλάξουν το νόμο ιδιοκτησίας και φορολογίας. Ίδιο το «κόλπο» έκαναν και για τα καζίνο Τις ακτίνες Χ τις ενοχοποίησαν για να κερδίσουν χρόνο, ενώ εισέπρατταν ¨τρελά¨ λεφτά, έως ότου αλλάξει ο νόμος φορολογίας εισαγωγών – εξαγωγών, ενώ συγχρόνωςπερνούσε από τα λιμάνια μεγάλος αριθμός μεταναστών μεανταλλάγματα. Για τα πρωτότυπα φάρμακα, εξαντλούσαν το χρόνο νόμουπατέντας για περίεργες συναλλαγές με πολυεθνικές. Η προσπάθεια τα 550 εκατ. να μην τα δώσουν οι τράπεζεςαλλά να περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις ήταν η αρχή του γκρίζου τραπεζικού συστήματος προσοχή να μην πληρώσουμε την επιμήκυνση με 30 δις. Κάποιος μεγάλος είπε ότι, οι μεγάλες αλήθειες έχουν τρία στάδια :

6 σχόλια

  1. Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης, από τους πολύτεκνους που διαμαρτύρτονται για την περικοπή των επιδομάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    Οταν οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων οικογενειών του ζήτησαν να μην ψηφίσει το μέτρο, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι ένα άρθρο σε ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να καταψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Κάναμε λάθος με την μείωση μισθών»
    Τόμσεν

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΕΡΑΙΟΙ
    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ (ΤΑΞΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ) ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ
    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 230 ΕΚΑΤ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    1.000.000 ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, 2,5 ΕΚΑΤ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ κε Τόμσεν;
    αντε στη πατρίδα σου, εδώ δεν εχει προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KANAME ΛΑΘΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΟ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ,ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΤΕ ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρόμετρο Public Issue:

    Πιο αντιπαθής πολιτικός αρχηγός ο Βενιζέλος, πιο αντιπαθές κόμμα το ΠΑΣΟΚ
    Eίναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει.

    Του ΠΑΣΟΚ των απατεώνων καταπατητών κλεφτών λωποδυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zητούν ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους!


    Μετά την τουαλέτα σειρά παίρνει το γραφείο του πρύτανη..

    Την ώρα που ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μυλόπουλος, βάζει λουκέτο στο μεγαλύτερο ίδρυμα της χώρας ζητώντας επιπλέον χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για να πληρώσει τη ΔΕΗ και το φυσικό αέριο και τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά από τις κινητοποιήσεις των απλήρωτων εργαζομένων καθαριότητας, έχει εντάξει τον ευπρεπισμό του γραφείου του σε ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα με στόχο την προαγωγή των επιστημών!

    Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «protothema.gr», ο καθαρισμός του γραφείου του κ. Μυλόπουλου, θεωρείται από τον ίδιο πεδίο επιστημονικής έρευνας σε μία χρονική στιγμή που οι εισαγγελικές έρευνες για τα πεπραγμένα των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ πέφτουν βροχή. H διαχείριση των ερευνητικών κονδυλίων στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, δείχνει να κινείται σε περίεργη τροχιά καθώς, εκτός των άλλων, θεωρείται και πληρώνεται ως ερευνητικό έργο η συνάντηση του πρύτανη με τον προϊστάμενο υπουργό Παιδείας και η παρατήρηση πουλιών στην πανεπιστημιούπολη από τον αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, κ. Γιάννη Παντή!

    Ο τρόπος που ο κ. Μυλόπουλος εγκρίνει και αναθέτει στον εαυτό του ερευνητικά προγράμματα λαμβάνοντας αντίστοιχα επιμίσθια πολλών χιλιάδων ευρώ σε σταθερή βάση και το αντικείμενο των έργων που «τρέχει» ο ίδιος και ο αντιπρύτανης εντείνουν τον προβληματισμό για το τι τελικώς γίνεται στο ΑΠΘ. Πόσο μάλλον όταν φαίνεται ότι στοιχειώδεις συμβατικές υποχρεώσεις των πρυτανικών αρχών έχουν «βαφτιστεί» ως ερευνητικό έργο και χρηματοδοτούνται από τον ειδικό λογαριασμό κονδυλίων έρευνας. Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Νίκος Παντελής, ο οποίος εποπτεύει τους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος, έχει δώσει εντολή για επίσπευση των διαδικασιών των υπό διερεύνηση υποθέσεων στο ΑΠΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα απτόητος ο ευαίσθητος κύριος Μιχαλογιαννάκης βομβαρδίζει τα μπλογκ με τις ευαισθησίες του. Μπράβο κύριε Μιχαλογιαννάκη, μπράβο στις ευαισθησίες σας. Δεν είσθε αναίσθητος σαν τους άλλους πολιτικούς. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση