GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να σταλεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η λίστα»

Την πρότασή του να σταλεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το υλικό της Ελβετίας επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της ΚΟ ...

Την πρότασή του να σταλεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το υλικό της Ελβετίας επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της ΚΟ του κόμματος, που συνεδριάζει στη σκιά των επικρίσεων που δέχεται ο κ. Βενιζέλος για τους χειρισμούς του αναφορικά με τη «λίστα Λαγκάρντ».
Κατά την ομιλία του, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ο κ. Βενιζέλος ανέπτυξε και το πλαίσιο των προϋποθέσεων που πρέπει να διασφαλιστούν πριν έρθει το νέο πακέτο μέτρων προς ψήφιση στη Βουλή.
«Aν δεν υπάρχει μία ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους, εάν δεν έχει διασφαλιστεί η παράταση για δύο χρόνια, εάν δεν διασφαλιστεί ότι ανοίγει η συζήτηση για περαιτέρω μείωση του χρέους τότε τα μέτρα δεν μπορούν να έλθουν για ψήφιση στη Βουλή», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Δεν έχει νόημα να λάβουμε μέτρα σκληρά και μετά από τρεις μήνες να κληθούμε να πάρουμε και άλλα, επειδή θα υπάρχει βαθύτερη ύφεση», υπογράμμισε και προειδοποίησε ότι όσο μεγαλώνει το πακέτο των μέτρων και όσο τα κονδύλιά του μεταφέρονται σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα «κινδυνεύουμε να χάσουμε το στόχο».
Αναφέρθηκε επίσης στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, οι οποίες όπως εκτίμησε, είναι ένας παράγοντας που αντί να επιταχύνει μπορεί επιβραδύνει τις εξελίξεις.

2 σχόλια

  1. Επειδη σε ψηφισα με ολο τον σεβασμο θα πω την γνωμη μου. Δεν κρινω τους χειρισμους σου και των αλλων οσον αφορα την αξιοποιηση ή οχι της λιστας αλλα το τεραστιο λαθος σου να την παρεις μαζι σου στο Γραφειο σου και μαλιστα να εχει προσβαση ακομη και η γραμματεας σου. Παραλαβη-Παραδοση υπουργειων πρεπει να περιλαμβαωει και στικακια κυριε ΒΒ. Δεν υπηρχε κανενας λογος να μπλεξεις ετσι τα πραγματα και να δημιουργηθει καλως ή κακως ενα τετοιο θεμα για το ταλαιπωρημενο Πασοκ. Ειμαι συγουροος η επομενη δημοσκοπηση θα ειναι στο οριο της εισοδου στην Βουλη. Κριμα...μας στεναχωρησες παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση