GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραματική επικοινωνία Σαμαρά με ευρωπαίους αξιωματούχους

Μείζον θέμα δημιουργείται με την επιμονή της τρόικας να επιμείνει σε μια σειρά μέτρων, τα οποία είναι και οικονομικά και κοινωνικά δυσ...

Μείζον θέμα δημιουργείται με την επιμονή της τρόικας να επιμείνει σε μια σειρά μέτρων, τα οποία είναι και οικονομικά και κοινωνικά δυσβάσταχτα. Το κλίμα αυτό μεταφέρθηκε στη συνάντηση Σαμαρά-τρόικας. Το Μέγαρο Μαξίμου αν και κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας απλώς ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», βρίσκεται ουσιαστικά σε κόκκινο συναγερμό.
Ο Αντώνης Σαμαράς στάθηκε περισσότερο στα πολιτικά μεγέθη και λιγότερο στα οικονομικά, στη συνάντησή του με την τρόικα, τονίζοντας ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να αντέξει την κοινωνική έκρηξη, ούτε το πολιτικό σύστημα να τη διαχειριστεί. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκινήσει μαραθώνιο τηλεφωνικών επαφών με ευρωπαίους ομολόγους του και ευρωπαίους αξιωματούχους. Στόχος είναι τουλάχιστον η χώρα να έχει κατοχυρώσει την επόμενη δόση και την επιμήκυνση, πριν τα μέτρα φτάσουν στη Βουλή.
Όπως εξηγεί ο Α. Σαμαράς, οι διαρροές μπορεί να είναι τέτοιες και τόσες, που το πρόβλημα να είναι αξεπέραστο. Όπως και να έχει, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει μπει στη φάση της πολιτικής διαπραγμάτευσης, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τουλάχιστον ελαφρύνσεις.

2 σχόλια

  1. Αγαπητέ κύριε Σαμανδρέου αφού βλέπεις οτι δέν σε υπολογίζει κανένας μήν χάνεις άλλη φαιά ουσία απο τον επιστημονικό σου εγκέφαλο αρκετή έχασες που σκοτώθηκες να γίνεις πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, άντε και γαμηθείτε…

    μάλλον.... ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ (ένας όλο και όλο κρετίνος είσαι)
    απροσάρμοστε ΧιμπΑτζή.

    βάλε και την μπανάνα στον τριχωτό κώλο σου.

    Ενώ το αθάνατο Ελληνικό κράτος παραμένει το μοναδικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους υπηκόους του που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν.
    Ταυτόχρονα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον κάθε μαλάκα ΓΑΠ
    να ζει στη Βοστώνη και να ψηφίζει (δι' αλληλογραφίας) νομοσχέδια που θα καθορίσουν το μέλλον γενεών.

    Απο ΤΟ blog ....ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση