GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Ρεν “βλέπει” εκταμίευση της δόσης

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, το θετικό για την Ελλάδα κοινό ανακοινωθέν των “17″ και το κλίμα βεβαιότητας που διαμορφώθηκε για...

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, το θετικό για την Ελλάδα κοινό ανακοινωθέν των “17″ και το κλίμα βεβαιότητας που διαμορφώθηκε για την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη, ο Όλι Ρεν ήταν εκείνος ο οποίος πήρε σήμερα τη σκυτάλη και αφιέρωσε θετικά λόγια στην Ελλάδα.
Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο μεγάλο και παρεμβατικό οικονομικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg από τις Βρυξέλλες, ο Όλι Ρεν δεν επεσήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά διασφάλισης της επόμενης δόσης που έχει λαμβάνειν από το δάνειο που προβλέπει το Μνημόνιο, μετά την πρόοδο την οποία διαπιστωμένα έχει σημειώσει.
Ο Όλι Ρεν, ο οποίος έχει άμεση γνώση όσων συμβαίνουν στην Αθήνα με την τρόικα, λόγω και της θέσεώς του ως Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., σχολίασε ότι οι Βρυξέλλες περιμένουν την έκθεση αξιολόγησης προόδου για την ελληνική οικονομία, που θα συντάξουν οι επικεφαλής Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς. Μια έκθεση για την οποία κανείς πλέον δεν έχει αμφιβολίες ότι θα είναι θετική για την Ελλάδα, “ξεκλειδώνοντας” την εκταμίευση της δόσης.
ysterografa.gr

filologos10.wordpress.com

2 σχόλια

  1. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.H δόση των 31,5 δις θα κατατεθεί σε δεσμευμένο λογαριασμό για πλήρωμή τόκων και δόσεων δανείων ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.Πιθανώς και τμηματκά.Ο κ.Στουρνάρας κατά το δημοσίευμα του Spiegel και χωρίς αντίφαση με τις ανακονώσεις τρόικα και Βερολίνου ,ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
    2.Η ανακεφαλαιοποιη ση των τραπεζών της ευρωζώνης όπως δήλωσε η κα Μέρκελ θα γίνει σταδιακά ΜΕΤΑ την δημιουργία του μηχανισμού εποπτείας από 1/1/2013 και μετά.
    1.Συμπέρασμα δεν υπάρχει ούτε ευρώ για το εσωτερικό από δανειακή σύμβαση ούτε για προυπολογισμό ούτε για τράπεζες.
    2.Συμπερασμα.Είναι φανερή η αδυναμία του πολιτικού συστήματος και ευρύτερα να αντιλαμβάνεται έγκαιρα τα γεγονότα.
    3.Συμπέρασμα .Αφού με στοιχεία 30/9/2012 του προυπολογισμού εγκυρώτατα υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα με ετήσια αναγωγή και με καλυμένες τις δόσεις τόκων και δανείων από τα δεσμευμένα 31,5 δις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ 13,5 ΔΙΣ και πολύ περισότερο οτιδήποτε εισπραχθεί από τα 53,4 δις ευρώ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ που είναι πολύ εύκολο να εισπράτονται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανακούφιση πλητομένων ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση