GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Ολάντ με διεθνείς αξιωματούχους στο Παρίσι

Τους επικεφαλής σημαντικών διεθνών οικονομικών οργανισμών θα κάνει δεκτούς την Δευτέρα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να...

Τους επικεφαλής σημαντικών διεθνών οικονομικών οργανισμών θα κάνει δεκτούς την Δευτέρα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται των προσπαθειών αντιμετώπισης της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.
Ειδικότερα, ο Φρανσουά Ολάντ θα υποδεχτεί τον Άνχελ Γκουρία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), τον Τζιμ Γιανγκ Κιμ της Παγκόσμιας Τράπεζας, την Κριστίν Λαγκάρντ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), τον Πασκάλ Λαμί του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) και τον Γκάι Ράιντερ της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ).
Η συνάντηση αναμένεται να αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας, στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και συνέντευξη Τύπου στις 17:30 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας.
Σημειώνεται ότι στα τέλη του Ιουλίου ο Γάλλος πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ είχαν συμφωνήσει να αρχίσουν έναν «διάλογο σε τακτική βάση για οικονομικά και κοινωνικά θέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση