GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας...

Αρκετές νέες ταινίες και αυτή την εβδομάδα.  Η ''Αγάπη''(Amour) κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για...


Αρκετές νέες ταινίες και αυτή την εβδομάδα.  Η ''Αγάπη''(Amour) κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για ένα δράμα που αναφέρεται στην σχέση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Η περιπέτεια της εβδομάδας είναι ''η κληρονομιά του Μπορν'' (Τhe Bourne Legacy). Σκηνοθέτης είναι ο Τόνι Γκίλροϊ, ο οποίος είχε υπογράψει το σενάριο των τριών προηγούμενων ταινιών με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο κατάσκοπο. Σε αυτή την ταινία εμφανίζεται ένας δολοφόνος που έχει ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα εκπαίδευσης με τον Μπορν, άρα είναι και αυτός εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής.
H ελληνικής καταγωγής Νάντια Τας σκηνοθετεί την κοινωνική ταινία ''Matching Jack'', στην οποία παρουσιάζεται η ζωή της Μαρίσας γεμάτη δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις.Το θρίλερ της εβδομάδας είναι ''Το σιωπηλό σπίτι'' (Silent house). To σενάριο βασίζεται σε μία ταινία από την Ουρουγουάη. Η Σάρα με τον πατέρα της και τον θείο της πηγαίνουν σε ένα ερημωμένο σπίτι όπου τους περιμένουν εκπλήξεις.
 Στην ταινία ''Φθινόπωρο'' (Sonbahar/Autumn) παρουσιάζεται η κατάσταση στην Τουρκία την δεκαετία του 90 μέσα από την ζωή του Γιουσούφ, ο οποίος είχε συλληφθεί για πολιτικούς λόγους και τώρα προσπαθεί να φτιάξει την ζωή του.
Η ελληνική ταινία ''Η κόρη'' εμπνέεται από την κρίση που μαστίζει την χώρα και δείχνει τον τρόπο αντίδρασης μιας 14 χρονης, όταν ο πατέρας της εξαφανίζεται για να γλιτώσει τα χρέη.  Τέλος, η ταινία "Βarbie: Η πριγκίπισσα και ποπ σταρ'' η Barbie παριστάνει την πριγκίπισσα Τόρι, που επιθυμεί να αλλάξει την ζωή της στο κάστρο και να ζει όπως η ποπ σταρ Κέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση